Haier A3FE743CPJ, păreri combină de 450 litri

Dacă vă interesează o combină frigorifică cu capacitate peste medie atunci vă recomand modelul Haier A3FE743CPJ. Această combină vine de la un producător asiatic care are fabrică și în țara noastră. Dacă o să vă uitați la imaginea de mai jos atunci o să vedeți că e un model de culoare inox și că are o construcție mai specială. e vorba de o ușă la frigider și congelator cu două sertare.

Capacitatea de 450 l vă permite să stocați o capacitate foarte mare de alimente iar datorită clasei E acest aparat are un consum mic de curent. pentru a nu vă preocupa cu întreținerea (adică cu dezghețarea frigiderului sau congelatorului) acest model are Total No Frost.
Combina vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » și face parte din seria 3.

Pe lângă faptul că e de culoare inox (producătorul scrie că e vorba de culoarea Platinum inox) acest model oferă și alte avantaje. Unul dintre aceste avantaje ar fi clasa E de eficiență energetică care presupune un consum anual de 297 kWh. Dacă se întrerupe curentul la Tonciu aparatul are o autonomie fără curent de 16 ore.
Temperatura din interiorul aparatului poate fi reglată de la panoul de comandă poziționată pe ușa frigiderului.
Cel mai mare avantaj al acestui model e faptul că are No Frost la frigider și la congelator.

Sunt și unele lucruri mai puțin bune de care trebuie să țineți cont, printre acestea fiind faptul că are o greutate undeva la 95 kg și costul de achiziție peste medie. Să nu mai scriu De faptul că aparatul are niște dimensiuni ceva mai mari de 70x68x191 lxaxî cm.

Concluzia mea legată de acest model Haier A3FE743CPJ e ca merită investiția dacă doriți ceva cu capacitate mare, care să arate bine și să vină de la un producător premium.

Te-ar mai putea interesa