Gree GWH12AGB-K6DNA1B, model pentru 35mp

Aparatul de aer condiționat Gree GWH12AGB-K6DNA1B e pentru acele persoane care vor un aparat pentru o suprafață de până în 35mp.
Consumul energetic e unul mic întrucât la răcire are consum 1,3 kW, iar la încălzire 1,5 kW. În felul acesta îi e atribuită clasa A++ la răcire și A+ la încălzire.

Modelul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern ca aspect și funcționalitate. Din imaginea de alături se poate vedea că unitatea interioară e una cu un design minim.

Păreri pro și contra

Gree GWH12AGB-K6DNA1B e un aparat modern cu multiple lucruri utile printre care se numără:

  • Funcția dezumidificare care face ca acest aparat să înlocuiască cu succes un dezumidificator.
  • Are Auto-restart, adică în cazul unei pene de curent repornește cu ultimele setări.
  • Este ușor de întreținut deoarece are funcție auto-curățare și filtru ușor de curățat.
  • Vine cu I Feel, adică are senzor pe telecomandă care detectează temperatura la nivelul acesteia și în funcție de aceasta adaptează răcirea.

Din păcate nu are wireless așa încât să puteți să-l controlați de pe un telefon mobil, dar nu știu cât de util v-ar fi fost acest lucru.

Per ansamblu acest model e unul pentru persoanele care vor o climă plăcută pe timp de iarnă și un aparat pe care să se poată baza.
Despre Gree trebuie să scriu că e un producător care se află în top, deoarece aparatele lor sunt foarte populare.

Dacă vreți un montaj de calitate atunci vă recomand acest serviciu montaj pentru AC 12000 btu.
Iar, dacă vreți o alternativă atunci vă recomand modelul ACT-12ETL de la Star-light. Aici poți vedea o comparație între aceste două modele, cu mențiunea că modelul Gree e pentru suprafețe până în 35mp, iar cel Star-Light până în 22 mp.

Te-ar mai putea interesa