Star-Light ACT-12ETL, cel mai ieftin aparat de climatizare

Bineînțeles, modelul de jos nu e chiar cel mai ieftin aparat de aer condiționat deoarece mai sunt și cele portabile, însă performanțele diferă și nu au funcții numeroase. Star-Light ACT-12ETL oferă o capacitate excelentă pentru acest buget, dar mai sunt și alte două variante dacă bugetul vă este mai mic ori mai mare. Acest brand oferă soluții excelente la prețuri atrăgătoare, iar concurența nu prea există. De aceea, aparatele acestui brand se află în topul vânzărilor și sunt apreciate.

Bineînțeles, nu are foarte multe dotări sau tehnologii avansate cum vedem la branduri mai populare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Ceva cu wireless ar fi acest ACM-12FOWF de la același producător, iar pentru a vă convinge aveți aici o comparație.

Performanțele sunt foarte bune pentru o capacitate de 12000 BTU, însă suprafața deschisă nu trebuie să fie mai mare de 22 mp. Aparatele de aer condiționat se aleg în funcție de spațiul disponibil, eventual mai închideți/deschideți ușile din locuință. Poate fi pornit când nu sunteți în locuință dacă nu vă place și se poate folosi timer-ul în acest sens.

Din cele menționate, am observat că acel kit de instalare nu e inclus, însă nici restul modelelor nu mai vin cu acestea. De multe ori se întâmplă ca acel kit inclus să nu fie foarte util ori să nu se potrivească deoarece unitate exterioară e ceva mai depărtată de cea interioară, dar mai pot fi și alte obstacole Varianta cu WiFi e mult mai căutată decât cea de sus deoarece toți deținem un telefon și e normal ca telecomanda să nu fie prea interesantă.

Păreri pro și contra

Nu mai trebuie să aerisiți foarte des locuința pentru că aparatul are funcție de dezumidificare, iar pe timp de iarnă poate fi folosită funcția de încălzire. Funcția Follow Me e tot mai prezentă pe aparate și transmite aparatului temperatura din jurul telecomenzii cu ajutorul unui senzor incorporat, astfel veți obține temperatura dorită.

Star-Light ACT-12ETL are funcții de climatizare clasice, la care se adaugă câteva funcții foarte utile: timer, Sleep, auto restart, autodiagnosticare, turbo, mod silențios și mod eco. Modelele cu tehnologie Wifi sunt o alternativă interesantă și se poate controla aparatul de la distanță și nu e necesară telecomanda din pachet pentru a face acest lucru.

Te-ar mai putea interesa