Gigabyte AORUS 15G, laptop de gaming cu i7-10870H și grafică dedicată RTX

Laptopul de gaming Gigabyte AORUS 15G este un model mult mia performant decât multe alte laptopuri de pe piață și să nu neglijăm nici designul său. Cu alte cuvinte, are dimensiuni reduse pentru ce se află la interior și pentru performanțele oferite. Sunt câteva configurații destul de similare, doar că diferențele afectează destul de mult prețul laptopului. Procesorul rămâne același și aveți nevoie de un Octa Core pentru numeroase titluri, fără a neglija restul componentelor.

Se vede din imaginea de prezentare că are o construcție destul de compactă și care este solidă, iar porturile sunt poziționate doar pe lateral. Unele laptopuri au porturile video și cel de alimentare în partea din spate pentru a nu fi deranjați cabluri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurațiile pot avea 16GB sau 32GB RAM, dar este bine să aveți suficient pentru jocuri cu numeroase texturi și hărți mari. Cât despre plăcile video dedicate, ei bine, vedem variantele RTX 3060, 3070 și 3080. Oferă o experiență plăcută și nu aveți nevoie de ceva mai diferit. Poate că unii dintre voi nu v-ați putea obișnui cu un ecran de 15 inci, de aceea sunt laptopuri cu ecran mai mare – 17 inci. Dor că prețurile unt mult mai mari chiar dacă oferă aceleași componente.

Păreri pro și contra

Are o greutate de numai 2.2 kg, tastatura iluminată este de tip RGB (per tastă), vine cu Windows 10 preinstalat (Home), oferă conectivitate foarte bună (chiar și mini DisplayPort), placă video RTX, ecran de 240 Hz, suficientă memorie RAM și SSD rapid (de tip M2). Voi decideți care configurație vi se potrivește însă eu aș recomanda pe cel cu RTX 3070 deoarece nu aveți nevoie de cea mai avansată placă video și memoria RAM trebuie să fie de 32GB dacă vreți să alegeți mai multe setări pentru detalii mai bune în jocuri.

Gigabyte AORUS 15G este un laptop destul de interesant care merită încercat în special dacă vă plac jocurile și nu vă mulțumiți cu detalii medii, ci vreți detalii maxime. Poate fi upgradat dacă se dorește și nu cred că este nevoie pentru că oferă exact cât aveți nevoie.

Te-ar mai putea interesa