Gigabyte AORUS 15P KC, laptop cu Core i7 Octa Core

Laptopul din imagine este unul conceput pentru gaming și față de altele are un design mai compact. Totuși, nu este foarte ușor și subțire cum vedem la modelele ultraportabile. Gigabyte AORUS 15P KC este modelul prezentat și este o variantă mai avansată având un Core i7 modern, 16GB RAM și o placă video RTX 3060 (precum la modelul G5 KC de la același producător). Impresionează la multe capitole, iar unul dintre ele este imaginea, deoarece ecranul oferă o claritate superioară datorită ratei de refresh mai mari – 240 Hz. Cu alte cuvinte, imaginea va fi la fel de clară chiar și când veți juca jocuri competitive cu multe fps-uri.

Din poza de jos se vede că este compact, însă nu-i lipsește tastatura numerică, tastele fiind mai înghesuite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest brand se pricepe chiar și la laptopuri, se vede după construcție și hardware. Bineînțeles, sunt numeroase laptopuri de la acest brand și chiar mai accesibile decât acesta, însă dotările și componentele sunt diferite. Vi se oferă și Windows 10  Home preinstalat ca să-l puteți folosi imediat și să nu mai pierdeți timp cu instalarea sa și a driverelor. Unitatea optică nu o vei mai vedea pe laptopuri deoarece multe programe sunt pe stickuri sau chiar și online, iar partea de stocare este asigurată de un SSD de tip M.2.

Păreri pro și contra

Placa video este foarte importantă indiferent ce joc veți încerca, dar nu trebuie neglijat nici procesorul. Actualul hardware este satisfăcător doar că prețul laptopului poate fi cam mare pentru unii. Apreciez faptul că nu mai trebuie să investiți nimic în el, adică oferă exact cât ați avea nevoie pentru un joc, dar și pentru diverse aplicații. Poate fi folosit ca și un desktop deoarece are diverse dotări, însă nu aveți multe porturi de același tip. Puteți conecta și monitoare profesionale cu acel Mini DisplayPort, în caz că vă doriți mai mult spațiu de lucru.

Gigabyte AORUS 15P KC are o greutate de numai 2.2 kg, dar și așa îl veți folosi doar la birou deoarece nu oferă cea mai mare autonomie plus că l-ați achiziționat pentru a vă juca diverse jocuri.

Te-ar mai putea interesa