Franke FSL 86 H XS, review cuptor 71 litri

Franke FSL 86 H XS e un cuptor premium de la producătorul elvețian Franke. Acest producător Franke este specializat în produse de bucătărie așa încât să poți realiza bucătării complete cu produse de la ei.

Acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim ce e mai bun pe piață în materie de dotări și fiabilitate. Din poză se poate observa că aparatul e unul cu un design minim, butoanele fiind două la număr (de tip push).
Culoarea aparatului e una elegantă, fiind vorba despre un aparat negru/inox.

Păreri pro și contra

Modelul Franke FSL 86 H XS e unul cu o capacitate de 71 litri și o eficiență energetică A așa încât să poată găti mult cu un consum mic de curent. Mai exact poate găti pe 3 nivele (lucru numit Multicooking) cu un consum de 0,99 kWh per ciclu convențional. Consumul de energie în modul de ventilație este de 0,81 kWh per ciclu.
Acest aparat are mai multe avantaje, printre acestea fiind funcțiile și construcția.
Ca funcție specială aș menționa cea pentru pâine și alte produse de patiserie.
Pe partea de siguranță aș menționa faptul că ușa este una care se menține rece, funcția fiind numită „Ușa rece”.
Ceva ce ține de ușă este „Smooth2close door”, acest lucru presupunând că ușa e una cu închidere amortizată.
Dacă nu vreți să vă bateți capul prea mult atunci aveți la dispoziție funcții automate.

Ca singur dezavantaj aș menționa că are un cost de achiziție ceva mai mare. Ar mai fi și faptul că nu e smart (precum Electrolux KOAAS31WX), dar nu e un dezavantaj așa de mare.

Per ansamblu, acest cuptor ar fi o alegere foarte bună în cazul în care vă doriți ceva premium pentru bucătăria dvs formată din incorporabile.

Te-ar mai putea interesa