Franke FHNL 604 4G, plită incorporabilă pe gaz

Franke FHNL 604 4G este o plită incorporabilă ca oricare alta chiar dacă pare a fi mai mare din imaginea de prezentare. Este evident că vorbim de o plită pe gaz și că nu este echipată cu arzător Wok. Cu alte cuvinte, la aceste plite pot fi observate imediat dotările, pe când la cele electrice sunt integrate. Toate plitele se instalează la fel, însă în funcție de alimentare, acestea necesită o priză mai bună sau una simplă. În cazul de jos aveți nevoie de una simplă deoarece nu are consum mare pentru sistemul de aprindere.

Acest tip de plită este destul de accesibilă decât cea electrică, însă și acelea pot fi de mai multe feluri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă nu vă doriți o plită prea scumpă sau cu cine știe ce dotări, cea de sus poate fi alegerea potrivită în special că vorbim de o companie elvețiană. E foarte important brandul atunci când sunteți interesați de calitate. Evident că ne dorit ca toate aparatele să fie cât mai calitative, doar că și prețul trebuie să fie conform bugetului.

Cele mai multe plite sunt realizate din inox deoarece este un material destul de rezistent, însă care se întreține puțin mai greu. Mai sunt și plite de culoarea neagră sau cu sticlă, dar depinde și ce preferințe aveți și voi. I se pot reproșa anumite aspecte dacă o comparăm cu alte plite – lipsa grătarelor din fontă (sunt din oțel) sau a arzătorului cu inel de ardere suplimentar (pentru a găti diverse preparate). Poate că nici nu vă deranjează că nu le are că și așa tot așa ați fi gătit pe ea. În opinia mea, cuptorul incorporabil este mai important decât plita, motiv pentru care bugetul alocat pentru acesta trebuie să fie mai mare.

Concluzie

Franke FHNL 604 4G este unul dintre cele mai noi aparate ale acestui brand, iar alături de acesta trebuie ales și un cuptor suficient de performant (să aibă convecție, ventilator, autocurățare etc). Pentru cei are ar folosi acel arzător Wok, Daewoo DWHBG-6405IXF este o opțiune bună.

Te-ar mai putea interesa