Daewoo DWHBG-6405IXF, plită cu arzător mare Wok

Plitele incorporabile pe gaz sunt la fel de atractive ca și cele electrice, doar că nu arată la fel și nu folosesc același tehnologii. Daewoo DWHBG-6405IXF este un model nou care are un design clasic spre modern, iar în plus față de altele, vine cu acel arzător Wok. Designul plitei poate să difere de la un brand la altul, însă și calitatea este foarte importantă (materialele folosite). Majoritatea plitelor incorporabile au suprafață din inox, astfel că designul este unul modern. Argintiu cu negru este o combinație foarte populară și folosită de mulți producători, numai că în cazul de jos este vorba de un material care nu-și schimbă culoarea.

Nu poate fi comparată cu orice plită, că doar vorbim de un brand prezent la nivel internațional, plus că are o istorie destul de lungă pe acest segment de piață. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Organizarea arzătoarelor, grătarelor și butoanelor este diferită de acea a altor plite. Adică arzătoarele sunt poziționate diferit, însă dimensiunile plitei nu au crescut, adică vorbim de un model cu lățime de 60 cm. Poate că din imagine pare mai lată, însă este vorba de același model clasic doar că la unele butoanele sunt așezate central. La aceasta sunt așezate exact ca la plitele cu 5 arzătoare, însă și așa pot fi folosite cu ușurință datorită sistemului de aprindere electrică integrată (aprindere la o mână).

Arzătorul mare are un inel de ardere în plus, astfel că vasele sunt încălzite uniform și puteți găti chiar mai repede ori în stil asiatic. Acesta este tot mai prezent pe plitele pe gaz însă nu și pe cele foarte ieftine. Deci plitele ceva mai scumpe pot oferi anumite dotări în plus care pot fi de folos, dar și materiale mai de calitate. Nu mă refer la inox, ci și la grătarele din fontă și finisajul butoanelor.

Concluzie

Daewoo DWHBG-6405IXF arată bine, oferă un randament destul de bun, poate fi folosită cu ușurință și se potrivește în majoritatea bucătăriilor (mai puțin cele rustice). SUnt plite de la producători de top (
Bosch PGP6B5B90) care costă mai mult în nu oferă nimic în plus.

Te-ar mai putea interesa