Fram FWM-V914T2TD+++, mașină de spălat rufe românească

Mașina de spălat rufe Fram FWM-V914T2TD+++ vine cu tehnologii speciale numeroase care pot fi utile: Eco Logic display touch, sistem de detectare a încărcăturii la jumătate. Acestea vă ajută să obțineți rezultate mai bune, ușurează utilizarea sa și reduc consumul de resurse. Designul e destul de reușit iar panoul de control iasă în evidență datorită culorii, dar și ușa sa arată destul de bine. Ecranul acesta touch oferă mai multe informații decât unul clasic cu indicatori luminoși, dar e și mai vizibil.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul mai multe serii sau chiar și alte branduri. Puteți alege un brand românesc dacă vreți ceva mai ieftin și bun, poate că în trecut ați mai avut un aparat de la Fram și ați fost mulțumit de el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Încărcarea e frontală și se poate observa destul de ușor din poza de mai sus. Panoul de control e destul de simplu chiar dacă are control digital, iar pentru alegere programului dorit se poate face cu ajutorul butonului central. Caracteristicile tehnice generale sunt următoarele: centrifugare de 1400 RPM, capacitate maximă de încărcare de 9 kg și eficiență energetică D. În total, are 15 programe de spălare iar ajustarea lor se poate face cu ajutorul butoanelor din dreapta afla pe acel panou. Acestea pot fi urmărite pe afișajul digital din dreapta, adică se poate vedea timpul rămas și etapa de spălare.

La capitolele funcții și siguranță are următoarele: îndepărtare spumă, start întârziat, anti-șifonare, blocare interfață și altele. Dimensiunile acestui model sugerează că nu e vorba de un model îngust, ci de unul clasic (58 cm adâncime). Nu are multe tehnologii, însă are echipat un motor de tip DC.

Plusuri: spală mult, stoarce decent, vine cu programe speciale, consumă foarte puțină energie, fiabilă, arată bine.
Minusuri: nu sunt.

Fram FWM-V914T2TD+++ este recomandarea mea pentru cei ce vor un aparat nou, performant și accesibil, căruia nu aveți ce să-i reproșați deoarece nu-i lipsește nimic. Nu orice producător poate oferi astfel de soluții, el devenind destul de competitiv pe piața mașinilor de spălat rufe. Având în vedere prețul, eu vă sugerez să profitați de promoție.

Te-ar mai putea interesa