Fram FWM-V714T2SLD+++, mașină de spălat rufe pe gri

Sunt destul de multe mașini de spălat rufe accesibile dar nu toate arată ca și Fram FWM-V714T2SLD+++ (design pe gri închis), iar raportul dotări/preț e foarte bun. Cu alte cuvinte, veți primi mai multe pentru același preț, de aceea aș recomanda un model de la acest brand. Recomand oricui acest model și cred că veți observa și voi cât de bine ar arăta în locuința voastră. Nu e nevoie să o puneți în baie, ci poate fi pusă oriunde aveți o alimentare cu apă curentă și o scurgere pentru apă. Nu poate fi un model Slim deoarece are o adâncime cam mare și nici nu cred că vă interesează dimensiunile, ci mai degrabă performanțele.

Poate că vă poate depăși bugetul, dar aceasta poate fi achiziționată cu un card de cumpărături ori rate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Se vede că are încărcare frontală din poza de mai sus și nu cred că veți multe prezentări video cu aceasta, deoarece e destul de nouă. Centrifugarea de 1400 RPM poate fi de ajuns dacă aveți un uscător bun sau aveți timp și un loc special pentru a le pune la uscat. De aceea a și primit clasa de eficiență B la acest capitol.

Programele sunt numeroase – 15 programe, iar dintre aceste aveți observa câteva programe speciale, adică care nu le regăsiți pe orice mașină (Allergy Safe, Colorate, Lână).

Ca și tehnologii, acest model are Eco Logic pentru a detecta automat cantitatea introdusă. Pentru încărcături mai mici de rufe (jumătate), programul de spălare este redus semnificativ pentru a nu se consuma resurse în plus. În plus sunt disponibile diverse opțiuni care pot fi utile ori de câte ori spălați: anti-șifonare, clătire suplimentară, start întârziat etc.

Plusuri: consum mic de energie – clasa D, arată destul de bine, afișaj digital  generos, compactă (adâncime de 52 cm).
Minusuri: nu sunt.

Fram FWM-V714T2SLD+++ poate concura cu orice model de la alte branduri doar că în același buget pot exista mașini cu mai multe tehnologii și performanțe reduse. Acest aparat poate fi destul de util dacă aveți mult de spălat și vreți să stoarcă bine. Poate că vreți să nu pierdeți timp prețios cu rufele, de aceea un uscător de rufe ar fi bun. Nu-mi prea plac uscătoarele incorporate deoarece au performanțe reduse, adică nu uscă cât spală.