Fram FWM-V814T2SD+++, mașină de spălat rufe pe gri

Mașina de spălat rufe Fram FWM-V814T2SD+++ pare a fi una dintre cele mai apreciate modele de la ora actuală și de la acest brand. Consumul de energie e foarte mic și de aceea are o clasă energetică așa de bună (D). Arată destul de bine pe gri dar există și o variantă pe alb, dacă vreți un aparat care să se asorteze cu restul aparatelor din jur sau pur și simplă vă place acea culoare. Panoul de control nu e foarte avansat, adică nu are taste senzitive sau un ecran LCD, dar și așa se pot vedea destul de multe informații pe acesta.

Multe mașini de spălat sunt mai compacte decât generațiile precedente dar performanțele au suferit modificări. Mașina de jos este una performantă, motiv pentru care are o adâncime mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Fram FWM V914T2TSD

E evident din poza de sus că are încărcare frontală iar ușa mi se pare suficient de mare pentru a putea introduce ușor rufele. Capacitatea de centrifugare nu e foarte mare dar mie mi se pare de ajuns. Poate spăla până la 8 kg de rufe iar anumite programe au anumiți parametrii care sunt limitați. Programul de spălare rapid mi se pare destul de util și oferă rezultate decente, iar la acesta se adaugă încă 14 programe.

Un număr mare de programe vă permite să obțineți rezultatele dorite chiar indiferent de țesătură, timp sau cantitate. Funcțiile speciale ale acestui model sunt: clătire suplimentară, anti-șifonare, start întârziat (1-23h), încărcare la jumătate, selector viteza centrifugare, selector temperatură de spălare, afișare timp rămas si stadiu ciclu de spălare, îndepărtarea spumei. Din poză se poate observa ușor că are o adâncime mai mare decât majoritatea – 55,7 cm. Modelele slim (înguste) au o adâncime de cel mult 45 cm și pot fi chiar mai compacte dar nu e cazul.

Plusuri: arată foarte bine, afișaj LED, numeroase funcții și programe, performanțe decente, program rapid de 15 minute.
Minusuri: nu sunt.

Nu prea am avut ce să-i reproșez deoarece oferă destul de multe avantaje într-un buget atât de redus. Fram FWM-V814T2SD+++ este un aparat electrocasnic destul de apreciat pentru că în acel buget nu prea veți găsi prea multe alternative. Totuși, sunt branduri care oferă variante cu mai multe tehnologii dar bugetul trebuie să fie puțin mai mare.

Te-ar mai putea interesa