Fram FWM-V814T2D+++, mașină de spălat pe alb și gri

Sunt producători care oferă ceva mai multe soluții accesibile, iar una dintre acestea este cea de jos Fram FWM-V814T2D+++. Este vorba de o mașină de spălat rufe cu specificații foarte bune pentru cât costă și clienții sunt mulțumiți de performanțele ei. Designul este unul ceva mai interesant decât la altele, adică vedem o combinație de alb cu gri, dar sunt și variante complet gri de la același brand, însă prețul foarte fi puțin diferit. De cele mai multe ori prețurile sunt dictate de cerere, dar și de materialele folosite. Evident că nu este vorba de inox ci doar de o carcasă pe o anumită culoare.

Poate că vreți să se asorteze cu alte aparate sau poate că nu vreți ca în timp să-și schimbe culoarea, astfel că mergeți pe opțiunea mai închisă (gri). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Fram FWM V814T2D

Merită sau nu merită cumpărată?

Noile aparate oferă clase energetică foarte bune, însă în acest buget nu ne putem aștepta să avem performanță și eficiență. De cele mai multe trebuie să alegem una dintre cele două și în ambele cazuri, mașinile nu sunt foarte compacte. Cea de sus are o clasă energetică D, care presupune un consum anual de numai 100 spălări.

Spală foarte bine și nimeni nu poate să-i reproșeze ceva deoarece are capacitate de 8 kg și o centrifugare de 1400 RPM. Pentru a vă face o idee despre ea, trebuie comparată cu alt model de la același brand, iar Fram FWM-V914T2TSD+++ este un bun exemplu. Oarecum sunt identice, doar că performanțele sunt mai mari în cazul variantei anterior menționate, deci și adâncimea a crescut. În rest vedem aceleași funcții, programe, dotări și panoul de control are interfață similară.

Concluzie

Fram FWM-V814T2D+++ este o mașină de spălat rufe care oferă strict ce aveți nevoie și nu vine cu cine știe ce dotări, astfel că este mai atractivă pentru mulți clienți. Poate că nici nu căutați un model cu uscător sau cu cine știe ce dotări de top, poate că vă mulțumiți și cu mai puține dotări (start întârziat, clătire suplimentară, detectare cantitate de rufe etc).

Te-ar mai putea interesa