Fram FWM-V914T2TSD+++, model gri cu Eco Logic

Modelul Fram FWM-V914T2TSD+++ e o mașină de spălat rufe modernă cu o capacitate de 9kg așa încât să fie suficientă pentru o familie de 4-7 persoane. Consumul de resurse nu e mare, iar cel de curent e de 76 kWh la 100 spălări.

Mașina Fram FWM-V914T2TSD+++ vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de culoare gri care vine cu o multitudine de tehnologii utile. Dacă vreți un model de altă culoare atunci există și alternativă pe alb.

Păreri pro și contra

Există mai multe motive pentru care cineva ar alege mașina Fram FWM-V914T2TSD+++, dar cele mai importante sunt:

  • Tehnologia Eco-Logic care presupune optimizarea resurselor (apă, detergent și timp) în funcție de cantitatea de rufe. Mai exact e un sistem de detectare a cantității de rufe.
  • Încărcare la jumătate e o funcție care se setează automat când în mașină e o cantitate de rufe mai mică de jumătate.
  • Consumul energetic redus, motiv pentru care are clasa D. Consumul e de 76 kWh la 100 spălări.
  • Fiabilitatea e una bună, fiind vorba de o garanție standard de 3 ani care poate fi mărită la mai mult. În momentul de față există o promoție cu 6 ani garanție dacă înregistrați produsul.
  • Are un număr mare de programe printre care cele rapide (de 15  și 60 minute) și programul anti-alergic (Allergy-safe).

Sunt și unele lucruri negative printre care aș menționa că nu e smart și că nu are opțiune uscător.

De final acest model e unul pentru acele persoane care vor un aparat calitativ și durabil de la o firmă românească.
Despre Fram trebuie scris că e un brand românesc readus în prim plan. Sub acest nume găsim în comerț o gamă variată de produse electrocasnice (de la aragazuri și până la mașini de spălat)

Te-ar mai putea interesa