Fram FWM-V714T2RDD+++, mașină de spălat rufe roșie

Fram FWM-V714T2RDD+++ este una dintre numeroasele modele oferite de acest brand, doar că cea de jos este pe roșu. Sunt disponibile multe alte culori în caz că vreți o bucătărie mai colorată sau poate vreți să sortați paratele cu mobilierul. Poate că nu este vorba de un brand de top, însă veți vedea că specificațiile sunt foarte bune pentru cât costă. Trebuie să apreciem capacitatea mare de stoarcere dar și dotările mai speciale, adică cele care nu le vedem pe orice mașină de spălat.

Prețul poate să difere în funcție de culoarea, dar diferența nu este atât de mare. Unul dintre cele mai accesibile este cel pe gri și diferența este de câteva sute de lei, dar caracteristicile tehnice rămân neschimbate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Culoarea sa este una deosebită și unt puține aparate ca acesta care să o ofere – roșu pastelat. Bineînțeles, ușa a rămas neagră și panoul de control din dreapta este tot pe negru. Astfel, sunt mai bine evidențiate și poate că v-ar plăcea chiar și alte combinații de culori, ținând cont că sunt vreo 7 modele similare. Specificațiile tehnice sunt aceleași indiferent de opțiunea finală, iar adâncime este destul de mică – 52 cm, dar tot nu poate fi un model Slim. Adâncimea sa trebuie să fie în jur de 45 cm ca să putem spune că este un aparat îngust.

Păreri pro și contra

Dacă nu aveți un brand favorit, acesta poate fi modelul perfect deoarece spală mult, stoarce bine, își ajustează programul în funcție de rufe și aveți opțiune anti-șifonare. Panoul de control poate fi folosit cu ușurință, interfața fiind una destul de bine organizată. Puteți alege cu ușurință unul dintre cele 15 programe și selecția se face cu ajutorul butonului central, iar în dreapta sa sunt funcțiile și ecranul digital.

Fram FWM-V714T2RDD+++ vă oferă și acel program Eco pentru a reduce consumul pe perioada programului, dar crește și durata sa – 3 ore și 25 minute. Pe de altă parte, aveți un program rapid de 15 minute pentru o cantitate de rufe mai mică. Fiecare mașină de spălat are un astfel de program însă durata e dictată de cantitatea de rufe.

Te-ar mai putea interesa