Fram FWM-V714T2CRD+++, model 7kg cu clasa D

Fram FWM-V714T2CRD+++ e o mașină de spălat rufe apărută recent pe piață și se va dovedi suficientă pentru o familie formată din 3-4 persoane deoarece are o capacitate de încărcare de 7kg.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern care se prezintă bine vizual și dpdv al dotărilor. Din imaginea de alături se poate observa modelul bej, dar aparatul e disponibil în mai multe culori.
Puteți vedea că are o ușă mare, acest lucru fiind util pentru introducerea și scoaterea cu ușurință hainelor.

Păreri pro și contra

Mașina Fram FWM-V714T2CRD+++ vine de la producătorul român Fram. În trecut acesta era cunoscut pentru frigorificele sale de calitate.
Pe lângă garanția de 3 ani acest aparat oferă o multitudine de lucruri utile precum:

  • Sistemul Eco-Logic care optimizează consumul de apă, detergent și durata programului în funcție de cantitate.
  • Suplimentar sistemului de mai sus are detectarea încărcării la jumătate. Acest lucru e pentru reducerea suplimentară de resurse.
  • Eficiența energetică e D cu un consum de 69 kWh la 100 spălări.
  • Garanția de 3 ani poate fi extinsă pe gratis la 6 dacă înregistrați aparatul pe site-ul producătorului.
  • Printre numeroasele programe de spălare (14 la număr) are și program rapid de 15 minute precum și Eco (25 minute sau 3 ore). Ar trebui să adaug faptul că are și program Rapid 60 minute care e pentru rufe din bumbac, in sau colorate (spălarea făcându-se la 60 grade).

Din păcate nu e un model smart, adică nu se poate interacționa cu el prin intermediul un telefon ori a altui dispozitiv inteligent.

Verdictul meu referitor la acest aparat e că merită achiziția dacă vreți ceva cu o fiabilitate peste medie și echipat doar cu lucruri utile.
Culoarea bej va face ca aparatul să se integreze perfect într-o încăpere unde aveți și alte electrocasnice de această culoare ori unde pereții au o astfel de culoare.

Te-ar mai putea interesa