Fram FWM-V714T2BRD+++, mașina de spălat rufe pe maro

Mașina de spălat rufe din imagine este doar una dintre numeroasele modele românești oferite, iar diferența majoră între ele este culoarea. Fram FWM-V714T2BRD+++ este modelul prezentat și este o variantă maro care arată bine în combinație cu negru. Din imaginea de jos se poate vedea mașina de spălat de care vă zicea și oricum nu cred că o veți lua pentru cum arată ci pentru performanțele sale, adică vorbim de o capacitate de încărcare de 7 kg și centrifugare de 1400 RPM. Acestea sunt valori maxime care depinde de programul de spălare și se pot ajusta în funcție de nevoie cu ajutorul panoul de control din dreapta.

Voi decideți care culoare vi se potrivește mai mult, iar diferențele de preț sunt insesizabile. Fram FWM-V6010T1D++ face parte dintr-o serie diferită cu un design la fel de atrăgător. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă vă doriți o culoare mai deosebită și cea de sus este cea căutată, atunci nu stați mult pe gânduri deoarece nu sunt stocuri foarte mari cu aceste mașini de spălat. Vorbim de un brand românesc care oferă aparate cu design clasic sau chiar retro la prețuri competitive. Cu alte cuvinte, nu oferă cele mai accesibile soluții și e de înțeles, pentru că cei mai mulți dintre voi vă doriți o mașină mai bună decât cea veche.

Această mașină are și dimensiuni puțin mai reduse decât restul, pentru că nu are cea mai mare capacitate de încărcare. Adâncimea aparatului este destul de mică în caz că va fi pusă în baie sau într-o debara. Totuși, dacă vă decideți să montați mașina de spălat în bucătărie, atunci adâncimea aparatului este irelevantă pentru că vorbim de un mobilier ceva mai mare decât aparatul în sine. Clasa de eficiență energetică este D, iar aceasta a fost dată pentru un consum de energie de 69 kWh la 100 de spălări.

Concluzie

Merită să alegeți aparate electrocasnice puțin mai performante decât nevoile voastre deoarece acele valori sunt cele maxime, după cum am mai menționat de multe ori. Fram FWM-V714T2BRD+++ impresionează la capitolul funcționalitate cu progame numeroase, iar la acestea se adaugă și un număr semnificativ de funcții.