Fram FWM-V6010T1D++, mașină de spălat rufe românească

Mașina de spălat rufe din  imaginea de jos este o soluție oferită de un cunoscut brand românesc care a reapărut pe piață, însă nu are nici o legătură cu ce a fost în trecut. Fram FWM-V6010T1D++ este doar una dintre numeroasele modele oferite pentru cei care caută o soluție accesibilă, dar performantă. Sunt destui producători care oferă soluții atractive, însă unii clienți vor ceva mai special. Are clasa energetică D și nu trebuie să vă speriați pentru că este vorba de noua etichetare care este mult mai strictă. Aceasta a fost oferită pentru un consum de numai 65 kWh la 100 de spălări, deci este destul de mic și nu o influențeze mult facturile la energie.

Designul este destul de simplu, vedem o combinație de alb cu gri care este destul de plăcută. Panoul de control digital este mai bine evidențiat datorită acelui fundal negru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Nu este prea compactă dacă vreți să nu ocupe foarte mult loc, însă nu poate fi nici prea mare datorită performanțelor. Cu alte cuvinte, modelul din imagine are o adâncime de 50 cm și o capacitate de încărcare maximă de 6 kg. Anumite programe suportă cantități mai mici de rufe din anumite motive și durata de spălare este și ea diferită.

Este de ajuns dacă spălați tot la două zile și aici vorbim de o familie cu cel mult 3-4 membrii. Dacă aveți o familie mai numeroase atunci v-ar trebui o mașină cu capacitate de spălare de 7-8 kg sau poate chiar mai mare. Prețurile sunt justificate de cele mai multe ori, adică un model cum este cel de sus nu oferă foarte multe caracteristici speciale ori tehnologii. Însă, vi se oferă funcții speciale foarte utile: sistem încărcare la jumătate, Eco Logic, funcție anti-șifonare, selector viteză de centrifugare, selector temperatură de spălare, funcție îndepărtare spumă etc.

Concluzie

Fram FWM-V6010T1D++ este una dintre numeroasele mașini de spălat de la acest brand, veți vedea că vedea că oferă chiar și pe alte culori (Fram FWM-V714T2RDD+++ e pe roșu) în caz că va fi pusă în bucătărie și vreți să se potrivească cu mobilierul.

Te-ar mai putea interesa