Fram FWM-V714T2BKD+++, mașină de spălat rufe disponibilă pe mai multe culori

Fram FWM-V714T2BKD+++ arată diferit față de alte mașini de spălat de la același brand deoarece are un finisaj negru lucios. Ecranul digital din partea dreaptă mai că nici nu iasă în evidență, însă sunt informații și pictograme pentru a ușura utilizarea sa. Culorile oferite de acest brand sunt diverse pentru ca voi să puteți alege culoarea preferată, însă nu toate sunt la același preț. Dacă vă doriți o mașină care să poată spăla mult mai mult atunci mă gândesc că nu vă mai interesează designul compact (un model care spală mult nu poate fi și mic). Pentru a putea usca rufele fără prea mult efort, e necesar un uscător de rufe cu capacitate de încărcare similară. Astfel, veți câștiga timp și rufele pot fi purtate imediat ori le puteți lăsa puțin până să le puneți la loc în dulap.

Alternativele sunt multe la aceasta deoarece vorbim e un buget peste medie, însă vorbim și de performanțe mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Caracteristicile tehnice principale ale acestui model sunt următoarele: centrifugare de 1400 RPM, capacitate de spălare de 7 kg, clasa energetică D. Aceasta are încărcare frontală și evident din poza de sus. Chiar și programele de spălare se pot vedea și sunt vreo 15 în total, dintre care sunt și câteva programe speciale, iar programul rapid are o durată de numai 15 minute (pentru o cantitate mai mică de rufe).

Pe panoul său sunt prezente butoanele clasice cu care se poate selecta programul dorit, centrifugarea sau temperatura. Se poate seta chiar și ora de pornire a programului astfel că poate fi amânat cu câte ori doriți. Dimensiunile sale sunt următoarele: 59 cm lățime, 52 cm adâncime și 84 cm înălțime. Modelele vechi aveau o adâncime de 60 cm și tot atâta spălau ori chiar mai puțin. Modelele compacte sunt destul de populare deoarece cu toți ne dorim să câștigăm spațiu.

Plusuri: are un design plăcut, consum redus de energie, spală mult și stoarce bine.
Minusuri: nu sunt.

Fram FWM-V714T2BKD+++ e un aparat care poate înlocui orice model vechi datorită eficienței energetică și capacității de spălare. Observ că mașinile spală tot mai mult cu fiecare an care trece, astfel că nu m-ar mira să văd un model slim cu capacitate de încărcare de maxim 7 kg. Totuși, diferența nu e așa de mare deci nu văd de ce mai stați pe gânduri.

Te-ar mai putea interesa