Fram FDW-VRR606BGE++, mașină de spălat vase cu design Retro

Mașinile de spălat vase sunt aparate care vă pot ajuta destul de mult în bucătărie, adică puteți câștiga mai mult timp alături de familie sau mai mult timp liber. Fram FDW-VRR606BGE++ este modelul prezentat în partea de jos și este una dintre puținele variante cu aspect Retro de pe piață. Majoritatea mașinilor au un aspect modern și sunt incorporabile, dar mai sunt și modele standard care prezintă un design exterior oarecum plăcut. depinde și ce fel de mașină căutați, poate că vă doriți una care să se potrivească cu mobilierul existent din bucătărie.

Evident că un parat cu aspect Retro are o culoare potrivită, iar în cazul de jos vorbim de bej. Ținând cont că nu este o cere foarte mare pentru acestea, prețurile sunt ceva mai mari însă e de înțeles pentru că are performanțe bune și o eficiență energetică superioară – Clasa E. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă aveți o bucătărie în stil Retro, trebuie să alegeți aparate care să se potrivească, dacă nu alegeți pe cele complet incorporabile (pe ușile lor se pun panouri de mobilier). Nu putea să aibă un panou de control pe exteriorul ușii deoarece vorbim de un control electronic și care nu s-a fi potrivit cu stilul aparatului. Îmi place că a fost amplasat în partea de sus, astfel nu trebuie să vă aplecați la el ca să vedeți butoanele și selecțiile făcute.

Rezultatele oferite sunt excelente și programul ales are mare importanță. În total, vă sunt oferite 6 programe pentru a spăla vase ceva mai murdare ori mai puțin murdare, respectiv cu un consum mai mic de energie ori cu un consum mai mare (durată scurtă).

Pe partea de funcționalitate are următoarele: semnal sonor la finalizare program, încărcare la jumătate, coș superior ajustabil, pornirea programabilă etc.

Concluzie

Fram FDW-VRR606BGE++ este unul dintre acele modele care pot fi instalate ușor și ocupă la fel de mult spațiu ca oricare alt aparat – lățime de 60 cm. O să vă placă designul său și meniul are o interfață prietenoasă, iar mai multe informații găsiți în manual. Un model cu mai multe seturi este Heinner HDW-BI6093TE++, adică oferă până la 15 seturi.

Te-ar mai putea interesa