Heinner HDW-BI6093TE++, mașină de spălat vase cu control touch

Mașina de spălat vase din imagine este un model incorporabil și se poate ajunge la o astfel de concluzie doar după designul său. Cu alte cuvinte, are un panou de control pe marginea ușii, pentru că pe ușa sa se montează un panou de mobilier. Butoanele sunt de tip touch, adică pot fi acționate cu ușurință, iar pictogramele sunt de folos în acest sens. Heinner HDW-BI6093TE++ este una dintre cele mai avansate mașini de spălat vase de la acest brand și se pot fi observa numeroasele caracteristici speciale.

De specificații nici nu mai zic, are o capacitate de spălare maximă de 15 seturi (cu 12 seturi este modelul Heinner HDW-BI6005IE++). Sunt puține mașini care pot spăla atât de mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Păi din ce am văzut, oferă cea mai bună capacitate de pe piață, la un preț foarte bun. Vorbim de o capacitate de 15 seturi iar cu opțiunea Half Load, puteți spăla mult mai puține vase. Alte branduri oferă senzori de încărcare astfel că programul se ajustează în funcție de ce ați introdus și se economisesc resurse. Programele Eco sunt foarte utile în special dacă vreți să reduceți consumul de energie, iar durata lor diferă (3 ore, respectiv 42 minute).

Excelează și la partea de funcționalitate, adică vedem un număr generos de programe – 9. Are 3 coșuri interioare, însă cel de sus este de tip sertar. Puteți pune tacâmuri sau alte articole nu foarte mari în el. Are acel coș special pentru tacâmuri care se află în coșul interior.

La finalul programului sunteți avertizat sonor, iar la alte mașini există o proiecție pe podea sau se deschide ușa înspre exterior. Poate fi setată pornirea programului cu funcția de amânare și se poate alege de la 1 oră până la 19 ore.

Concluzie

Heinner HDW-BI6093TE++ are o clasă energetică E, o capacitate impresionantă de spălare, multe programe și funcții. Cât despre design, nu prea putem spune multe deoarece este incorporabil și aparatul nu va mai fi vizibil după instalare. Raportul calitate/preț este bun, deci nu merită să stați prea mult pe gânduri, , iar alte branduri oferă astfel de mașini la prețuri care depășesc 2000 lei.

Te-ar mai putea interesa