Fram FDW-VRR606BDE++, mașină de spălat vase roșie în stil Retro

Mașina de spălat vase din imagine este un model pe culoarea roșie, iar designul este unul în stil Retro. Acest tip este destul de rar întâlnit pe piață deoarece puțini producători îl oferă. Este vorba de modelul Fram FDW-VRR606BDE++ care este oferit de un brand românesc care a revenit pe piață. Acesta vine cu numeroase soluții interesante și aici mă refer și la alte tipuri de aparate. Bineînțeles, toate aparatele sale au un design Retro iar culoarea poate fi diferită.

Din imaginea de jos se vede cam ce se poate pune în ea și că panoul de control este ca și la mașinile de spălat vase incorporabile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Nu sunt multe mașini cu un astfel de design ori culoare, dar nici cu acest tip de design- Retro. Cele mai multe mașini de spălat au un design modern sau chiar deloc pentru că se integrează. Fiind un model cu lățime mar, poate spăla mai multe vase și aici mă refer la cele 12 seturi. Totuși, sunt modele care pot fi încărcare cu până la 15 seturi, adică coșurile sunt organizate diferit. Poate fi de ajuns și atât deoarece nu veți aduna atâtea vase, însă pot fi puse și alte articole nu foarte voluminoase.

În total sunt 6 programe de spălare, iar la final vasele sunt uscate. Finalul programului este dat de un semnal sonor, iar la alte mașini poate fi o lumină proiectată pe podea ori se deschide puțin ușa. Funcția de încărcare la jumătate este foarte populară și ajută să economisit ceva energie. Unii producători oferă senzori de încărcare care ajustează parametrii programului în funcție de încărcătură.

Concluzie

Fram FDW-VRR606BDE++ impresionează la capitolul design, pentru că nu sunt multe ca și aceasta. Consumul mic de energie este un alt aspect care trebuie apreciat. Neavând o capacitate mare de încărcare, vasele sunt spălate foarte bine și nu aveți ce să-i reproșați. Costă ceva mai mult decât alte mașini, dar este de înțeles pentru că vorbim de un aparat ceva mai diferit și nu prea are concurență (dacă vă interesează stilul rustic). Fram FDW-VRR606BGE++ este o altă variantă de la acest brand (bej).

Te-ar mai putea interesa