Fram FDD-VRL212BGF+, model bej cu dezghețare automată

Fram FDD-VRL212BGF+ e un frigider unic ca aspect și vine de la istoricul producător Fram. Acesta e un producător de frigorifice din anii 60 care a dispărut pentru perioade îndelungate, dar acum a reapărut.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu dezghețare automată deoarece are Less Frost.
Observați din poza de alături că e un model de colare bej, dar există și o alternativă pe roșu.

Păreri pro și contra

Modelul Fram FDD-VRL212BGF+ e unul clasa F așa încât consumul energetic să nu fie prea mare.
Controlul aparatului e unul simplificat fiind vorba despre unul mecanic care are la bază un termostat controlabil mecanic.
Compartimentarea e una bine realizată, fiind vorba despre frigider propriu-zi cu 3 rafturi și compartiment fructe+legume. Partea de congelator e poziționată sus și e reprezentată de două compartimente.

Are sistem de răcire Less Frost care presupune o răcire uniformă pentru ca dezghețarea congelatorului să fie necesară mai rar.
Dimensiunile sunt unele ok de 145x54x57 îxlxa cm. Volumul net total e de 212 litri așa încât să fie suficient pentru o familie cu 3-4 persoane. Legat de congelator trebuie să scriu că are o capacitate de îngheț de 2,6kg la 24 ore.

Fiabilitatea aparatului e una bună deoarece are garanție standard de 3 ani. În momentul de față e o campanie numită „6 ani garanție electrocasnice Fram” prin care până pe 31.12.2021 beneficiem de garanție 6 ani. Pentru a beneficia de această garanțe extinsă trebuie să înregistrați produsul pe site-ul depanero. Mai multe informații găsiți aici pe site-ul magazinului online.

Per ansamblu acest model e pentru acele persoane care vor un aparat unic ca design, cu un cost de achiziție mic și capacitate medie.
Dacă în trecut cei de la Fram erau axați pe frigorifice, în ziua de azi fac și mașini de spălat rufe precum și alte electrocasnice.

Te-ar mai putea interesa