Fram FC-VRR340BGF+, frigider bej cu Less Frost

Fram FC-VRR340BGF+ e un frigider cu o capacitate de 340 litri pentru cineva care vrea o soluție pentru o familie de 3-4 persoane. Vine cu clasa F de eficiență energetică corespunzătoare unui consum de 302 kWh pe an.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat premium cu garanție standard de 3 ani.
Din poza de alături puteți vedea că are un design special și că se poate asorta cu alte electrocasnice de la Fram. Se pot vedea aici alte produse Fram cu care să se potrivească.
modelul de față e bej, dar sunt disponibile și alte variante de culori precum albastru și vișiniu.

Păreri pro și contra

Combina Fram FC-VRR340BGF+ vine cu Less Frost, adică dezghețarea congelatorul trebuie făcută mai rar, iar răcirea e uniformă. Sistemul de dezghețare al frigiderului e unul automat.

Utilizarea aparatului nu e complicată, având termostat ajustabil. Cu acesta se poate seta temperatura și modul de funcționare dorit.

Compartimentarea e una foarte bună deoarece discutăm despre congelator cu 3 compartimente și frigider cu 3 rafturi (și tot atâtea pe ușă). Partea de frigider arată bine cu rafturile din sticlă.
Iluminarea interioară e realizată cu LED aș încât totul să se vadă clar și consumul să fie unul redus.
Nu vine cu suport pentru sticle de vin și nici nu are dispenser de apă sau gheață.

E un aparat ceva mai înalt întrucât discutăm despre dimensiuni de 61x68x190 lxaxî cm. O alternativă ceva mai mică ar fi acest frigider Fram.

Per ansamblu acest model e pentru acele persoane care vor un produs de calitate, economic și care să fie ușor de folosit.
Dacă nu știți mare lucru despre Fram atunci trebuie să scriu că e un producător român cunoscut în trecut pentru frigorifice, iar mai nou face și alte electrocasnice precum mașini de spălat rufe.

Te-ar mai putea interesa