Fram FC-VRR340BDF+, combină frigorifică de 340 litri cu Less Frost

Combina frigorifică vișinie din imagine se numește Fram FC-VRR340BDF+, adică este oferită de un brand românesc care a nu a mai fost prezent pe piață de mulți ani. Cu alte cuvinte, acest brand a fost readus la viață pentru o anumită categorie de utilizatori. După cum se vede din imaginea de jos, are un design Retro destul de reușit, iar dacă nu vă place vișiniul, sunt și alternative (albastru și bej). Voi decideți care vi s-ar potrivi mai mult și poate că vreți un aparat care să iasă în evidență ori numai să se sorteze cu ceva (mobilier, culoarea peretelui sau restul aparatelor).

Mânerele au o formă interesantă și așa vedem și la restul modelelor de la acest brand. Prețurile sunt aceleași indiferent de alegere, însă dacă vorbim de specificații diferite, atunci aveți nevoie de un buget diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Clasa de eficiență energetică este destul de avansată – F, și chiar dacă cea mai bună este A, nu veți găsi modele cu clasă energetică mai bună decât E în acest buget. Producători de top cu experiență mult mai mare pot oferi clienților aparate cu clasă energetică C. Nivelul de zgomot al aparatului este destul de redus și putem spune că este destul de silențios – 39 dB. Cu tehnologia Less Frost aparatul devine mai eficient și nu mai trebuie să curățați atât de des aparatul. Consumul aparatului este de numai 302 kWh și nu pare să fie foarte mare dacă e să-l raportăm la volum.

Sunt incluse câteva accesorii destul de utile: suport pentru ouă și tavă pentru gheață. Aparatul acesta are un volum destul de generos și suficiente rafturi pentru alimente, iar pe ușa sa pot fi puse chiar și sticle deoarece suportul de jos este unul generos. Congelatorul de 107 litri este excelent și vedem sertare transparente, pentru ca voi să vedeți mai bine conținutul.

Concluzie

Fram FC-VRR340BDF+ este un model care atrage priviri datorită designului diferit (Fram FC-VRL268RDF+ este tot roșie), deoarece sunt foarte multe modele moderne la exterior. Interiorul e cam la fel, doar panoul de control este diferit.

Te-ar mai putea interesa