Fram FC-VRL268RDF+, combină frigorifică roșie în stil Retro

Aparatele frigorifice sunt oferite de numeri producători în fiecare oferă un alt design, dar nici dotările nu pot fi aceleași. De ceva timp, avem un nou producător de aparate pe piață, este vorba de Fram. Acesta este un brand românesc și față de altele, acesta oferă soluții cu design Retro (vechi) și caracteristici tehnice bune. Fram FC-VRL268RDF+ este modelul din imagine și este varianta roșie, însă există și una pe bej în caz că vreți să o asortați cu mobilierul.

Poate că ați și observat că aparatele cu aspect Retro au un preț ușor mai ridicat, însă nu vedem prețuri chiar piperate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Este un aparat care arată foarte bine și care atrage multe priviri datorită culorii (Beko RCNA406E60LZXRN este pe antracit). Se vede doar din imaginea de prezentare că este destul de înaltă, însă lățimea este de numai 54 cm. Astfel, ocupă mai puțin spațiu și rafturile sunt puțin mai mici decât la altele. La combine, congelatorul se află în partea de jos și este compartimentat. La acest model sertarele nu au același dimensiuni, doar cel de jos este mai mare. Volumul total este de 84 litri și congelează în jur de 4 kg la 24 ore.

Poate că nu este cea mai performantă combină din acest buget însă trebuie să faceți un compromis atunci când ne interesează mai mult aspectul aparatului și poate că nici nu dorim să fie foarte lată. Consumul de energie rămâne scăzut și pe an ajunge să fie numai 277 kWh. Interiorul este bine organizat, veți vedea că are numeroase rafturi și compartimente. Totul este destul de invizibil pentru este folosită tehnologia de iluminare LED care este foarte populară și nu cred că mai sunt aparate cu lampă halogen.

Concluzie

Fram FC-VRL268RDF+ este un aparat frigorific mare care impresionează prin design, specificații, eficiență energetică și poate că nici nu vă doriți ceva mai mult în acest buget. Dacă nu vreți un aparat cu sistemele de răcire avansate, ci mai degrabă unul cu ca cel de sus, atunci nu ar trebui să stați mult pe gânduri.

Te-ar mai putea interesa