Beko RCNA406E60LZXRN, combină antracit cu clasa C

Beko RCNA406E60LZXRN e o combină frigorifică modernă pentru acele persoane interesate de ceva cu multe facilități utile și un volum net mare.
De la început trebuie să scriu faptul că acest model are o garanție standard de 5 ani, dar că trebuie să înregistrați produsul pe site-ul producătorului pentru a beneficia de această facilitate.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern cu un design unic și mânere integrate. Din poza de alături se poate vedea că aparatul are și panou de comandă pe ușa aparatului, mai exact pe cea a compartimentului frigider.

Păreri pro și contra

Modelul Beko RCNA406E60LZXRN e un aparat cu design Kitchen Fit, adică cu un design care face ca aparatul să fie cât mai încăpător și să ocupe cât mai puțin loc.
Principalele puncte pozitive ale acestui model ar fi că vine la pachet cu următoarele:
– NeoFrost Dual Cooling, adică o tehnologie care incorporează No Frost și Active Dual Cooling.
– Compresorul e unul avansat, fiind vorba despre unul ProSmart Inverter garantat l a 10 ani. Un astfel de compresor se evidențiată cu faptul că are consum mic de curent, durabilitate extinsă și nivel redus de zgomot.
– Consumul energetic e unul mic, fiind vorba despre clasa C cu un consum anual de 171 kWh. Ar trebui adăugat și faptul că acest aparat are o autonomie de 33 ore în cazul în care se întrerupe curentul.
– Nivelul de zgomot e unul mic, fiind vorba despre 35 decibeli.
Din păcate acest model nu e unul cu dozator de apă sau gheață. Iar, un alt punct negativ ar fi că nu are facilități smart. Din cauza aceasta nu se poate interacționa cu aparatul de pe un aparat smart.

Aparatul acesta nu doar arată bine (are un aspect dark inox elegance), dar are și multă tehnologie utilă care face ca aparatul să consume mai puțin curent și ca alimentele să aibă o durată de viață mai lung.

Te-ar mai putea interesa