Fram FC-VRL268BGF+, combină cu sistem Less Frost

Fram FC-VRL268BGF+ este un model destul de popular datorită designului Retro și culorii (bej). Sunt foarte puțini producători care mai oferă aparate frigorifice cu aspect vintage, de aceea unii profită de acest aspect și sunt destui clienți care și-ar dori o combină ca cea de jos. Poate că nu are cel mai grozav volum pentru cât costă, însă nici nu veți avea nevoie de mai mult, plus că nu ocupă foarte mult loc deoarece are o lățime de 55 cm (față de 60 cm, cât au majoritatea).

Dacă nu vă place pe bej, puteți alege foarte ușor și varianta pe roșu (Fram FC-VRL268RDF+) care va ieși mai bine în evidență în bucătărie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Fram FC VRL268BGF

Merită sau nu merită cumpărată?

Indiferent pentru care veți opta, ambele au același specificații și prețuri destul de apropiate, deci nu veți face nici un compromis. Evident că Fram nu mai este acel producător care-l știți din copilărie, ci este unul nou care este foarte competitiv oferind dotări bune. De exemplu are un sistem de răcire modern care reduce nivelul de gheață din congelator și nu este vorba de No Frost, ci de Less Frost. Aparatul ar fi fost mai scump cu No Frost și chiar nu este nevoie de mai mult, pentru că mulți dintre voi nu vă interesează dotările de top.

Puteți alege împreună cu combina și un serviciu de schimbare a sensului ușilor dacă nu vă pricepeți sau nu are cine să vă ajute. Însă numai în cazul în care va fi pus într-un loc mai înghesuit și spre conț, astfel că este foarte important cum se vor deschide ușile.

Concluzie

Fram FC-VRL268BGF+ merită pus pe listă deoarece are un design deosebit, un preț corect, clasă energetică bun (consum anual mic), e destul de silențioasă și oferă exact ce aveți nevoie. Chiar dacă este un aparat în stil Retro, iluminarea interioară este LED pentru ca conținutul să fie mai vizibil și să aveți un consum cât mai redus. Pe scurt, nu prea ai ce să-i reproșezi, iar raportul calitate/preț este excelent, o spun chiar și clienții.

Te-ar mai putea interesa