Fram FBO-S607GCAR-RBK review

Fram FBO-S607GCAR-RBK e un cuptor încorporabil pentru acele persoane interesate de ceva cu aspect rustic/tradițional. Cu un astfel de cuptor puteți amenaja o bucătărie modernă, dar cu un aspect ca în povești. Vă asigur că deși arată rustic, în interior e multă tehnologie utilă care ajută la o gătire eficientă.

Cuptorul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model cu o capacitate modică de 60 litri și cu un număr de 7 funcții. Din poza de alături se poate vedea că aparatul are culoare neagră-antracit și că panou de comandă e unul minim.

Păreri pro și contra

Modelul FBO-S607GCAR-RBK al celor de la Fram are eficiență energetică A
Comandarea aparatului se va face ușor prin faptul că are un ecran analog, iar panoul de comandă e de tip mecanic.

  • Garanția standard e de 3 ani, dar dacă înregistrați aparatul pe site-ul producătorului atunci puteți beneficia de maxim 5 ani garanție.
  • E multifuncționale deoarece are 7 funcții de gătire.
  • Gătirea e una uniformă mulțumită prezenței ventilatorului care permite o gătire asistată de ventilație.
  • Are grill pentru preparate simple și care au nevoie de rumenire rapidă.
  • Arată foarte bine, având aspect sticlă neagră.
  • Costul e unul ușor mare, probabil și datorită aspectului vintage.

Întrucât nu am văzut să fie menționat pe website-uri, menționez eu că aparatul are pereți catalitici, adică interior emailat. În manualul de utilizare e menționat cum se curăță aparatul și că la 2-3 ani trebuie înlocuiți acești pereți. Se subliniază că interiorul se curăță cu burete neabraziv sau lavetă, și că aparatul trebuie să fie scos din priză.

Verdict

Acest cuptor Fram FBO-S607GCAR-RBK e unul care se prezintă bine aspectiv și se va dovedi folositor celora care gătesc ocazional preparate nu prea mari.

Dacă vreți ceva mai deschis la culoare atunci alternativa e FBO-S607GCAR-RBG. Aceasta fiind de culoare bej.

Te-ar mai putea interesa