Fram FBO-S607GCAR-RBG, cuptor rustic cu 6 funcții

Fram FBO-S607GCAR-RBG e un cuptor cu aspect rustic pentru acele persoane care-și doresc ceva modern, dar care să arate precum în filme.
De la început trebuie să scriu că această scurtă prezentare dorește să scoată în evidență principalele motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de model.

Aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de culoare bej cu un panou de comandă minim. Are două rotițe: una pentru programe și una pentru temperaturi.

Motive pro și contra

Modelul FBO-S607GCAR-RBG de la Fram vine cu cele mai importante dotări și funcții printre care cele mai importante sunt în rândurile care urmează:

  • Cred că ați văzut din imagini că are 7 funcții, motiv pentru care e considerat multifuncțional.
  • La pachet sunt livrate accesorii precum grătar și două tăvi.
  • Garanția standard e de 3 ani, dar sunt oferiți maxim 5 ani dacă înregistrați aparatul pe site-ul producătorului.
  • Curățarea e una ușoară deoarece geamul e unul dublu detașabil.
  • Eficiența energetică e A, lucru care arată că vine cu un consum mic de curent.
  • Capacitatea e una mică, fiind vorba despre 60 litri.

Modelul de față vine de la un nume român care a fost readus în atenția publicului de scurt timp. În trecut cei de la Fram erau cunoscuți pentru frigorifice, iar recent pentru variate tipuri de electrocasnice.

Per ansamblu, acest model se va dovedi perfect pentru acele persoane care vor să-și amenajeze o bucătărie de poveste… cred că aceasta e expresia potrivită.
Dacă sunteți interesați de o plită care să se potrivească cu acest cuptor atunci găsiți aici variante. Există inclusiv modele cu Wok. Din păcate, aceste plite sunt doar pe gaz, deci nu sunt modele pe inducție ori vitroceramice.

Te-ar mai putea interesa