Fram FBH-S4IWF-GRBK, plită incorporabilă Retro cu sticlă neagră

Fram FBH-S4IWF-GRBK este una dintre acele plite incorporabile care s-ar potrivi doar în anumite bucătării (în stil rustic), dar designul elegant nu lipsește. Finisajul lucios este o noutate pentru aceste plite, iar aici vorbim de sticla neagră. Nu sunt diferențe foarte mari între plitele pe gaz deoarece sunt folosite același materiale și chiar și dotări, doar culorile și butoanele diferă. Evident că diferențele între o plită modernă și una rustică sunt mai mari, însă dacă le comparăm cu una standard/clasică (cum este Franke FHNL 604 4G), atunci nu mai par atât de mari.

Se instalează la fel ca și restul, dar nici prețul nu diferă cu mult, însă aparatele Retro au prețuri puțin mai mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Un astfel de aparat se adresează doar celor care vor o bucătărie mai specială, adică într-un anumit stil. Cu alte cuvinte, restul aparatelor trebuie să arate cam la fel, însă și mobilierul trebuie să adopte același stil. Sunt numeroase aparate care le puteți alege pentru că sunt și o mulțime de producători care oferă plite, cuptoare, hote etc.

Spre deosebire de alți producători, Fram oferă doar soluții cu design Retro și vorbim de un brand popular care a fost readus la viață. Evident că aparatele sunt conform noilor cerință și vin cu toate dotările standard și că aparatele sale nu mai arată chiar ca și cele de altă dată.

Dacă vă plac culorile mai deschise, adică vă doriți o bucătărie mai luminoasă, se poate alege și varianta pe bej și care are tot suprafață din sticlă sub grătare. Acestea nu sunt din oțel, ci din fontă și se vede foarte ușor după cum arată (cât de groase sunt).

Concluzie

Fram FBH-S4IWF-GRBK poate fi ales alături de un cuptor de la același brand sau chiar de la concurență, în caz că vă doriți anumite dotări și după cum am menționat mai sus, aveți nevoie de un buget puțin mai mare deoarece costă ceva mai mult decât un model cu design clasic.

Te-ar mai putea interesa