Fram FBH-S4IWF-GRBG, plită rustică cu sticlă bej

Plita incorporabilă din imaginea de jos este un model rustic care se potrivește doar într-o bucătărie rustică. Este vorba de Fram FBH-S4IWF-GRBG care nu este o plită foarte populară deoarece are un preț puțin mai mare deoarece au fost folosite materiale mai scumpe (sticlă, fontă), dar se și vede că nu este un aparat oarecare. Această plită iasă în evidență ca oricare alt model pe gaz și nu are un design atât de simplist cum este în cazul variantelor electrice.

Astfel de plite au finisaje diferite și nu veți vedea anumite culori (argintiu, alb), ci doar cele care ne reamintesc de vremurile de altă dată (Fram FBH-S4IWF-GRBK e pe negru). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Aparatele cu design rustic au un preț ușor mai ridicat dar și calitatea este pe măsură în cazul acestui brand. Fram nu este un brand internațional cu experiență îndelungată, ci a reapărut pe piață după foarte mult timp. Dorește să fie un producător competitiv pe un anumit segment diferit și care are tot mai mulți fani.

Evident că împreună cu o plită pe gaz puteți alege un cuptor electric în același stil și poate fi chiar complet negru. Totuși, hota pentru această plită trebuie să fie tot pe bej că doar le veți monta destul de apropiat. Nu e nevoie să vă uitați la alți producători deoarece Fram oferă o întreagă gamă de aparate la diverse prețuri și gusturi.

Panoul de control este destul de simplu fiind alcătuit doar din acele patru butoane care au aprindere electrică integrată (aprindere la o mână). Cât despre arzătoare, acestea sunt cele clasice fără Wok și au acea siguranță are oprește gazul la stingerea flăcării. Vasele au o stabilitate destul de bună și pot fi mutat ușor de pe un arzător pe altul fără a mai fi ridicate.

Concluzie

Fram FBH-S4IWF-GRBG reprezintă o soluție foarte bună pentru bucătăria voastră, însă e bine ca toate aparatele să fie în același stil. Astfel, bucătăria trebuie să fie echipată și cu un mobilier potrivit pentru acestea, adică trebuie să aibă anumite finisaje și culori.

Te-ar mai putea interesa