Falmec GRUPPOINC5080 review

Dacă vă interesează o hotă incorporabilă de la un producător premium atunci vă recomand modelul Falmec GRUPPOINC5080. Vine de la producătorul italian Falmec care se laudă că produsele sale sunt făcute în Italia.
Numele aparatului pe alte site-uri e Falmec Gruppo Incasso, iar codul reprezintă lungimea de 50 centimetri și capacitatea de 800 mc/h.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern ca aspect și funcționalitate. Din imaginea de alături se poate vedea că are niște dimensiuni ceva mai mari, acest lucru reflectând faptul că are integrate multe lucruri integrate.
Evacuarea aparatului e de 150 mm, dar se poate pune una de minim 120 mm. Dacă puneți diametrul mic de 120 trebuie știut că randamentul hotei va fi afectat.

Sunt mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre o astfel de hotă, iar principalele avantaje le voi prezenta în rândurile care urmează.
Aparatul poate fi utilizat în mod evacuare (normal) sau recirculare (în cazul în care nu aveți orificiul în perete). Pentru a doua variantă este inclus în pachet un filtru de carbon.
E oferită o garanție standard de 5 ani, lucru care demonstrează calitatea aparatului.
Este fabricat din materiale de calitate. De exemplu, e folosit inox așa încât durata de viață a aparatului să fie cât mai mare.
Producătorul Falmec e specializat în hote. Mai exact produce doar așa ceva.
Are timer așa încât să permită funcționarea aparatului timp de 15 minute.

Dezavantaj ar fi costul de achiziție ușor mare, dar care reflectă calitatea materialelor și a produsului.

Verdictul meu referitor la aparatul Falmec GRUPPOINC5080 e că își merită banii și dacă vreți ce e mai bun pe piață atunci ar trebui să vă orientați înspre el.

Te-ar mai putea interesa