Electrolux Rapido ZB6106WDB, aspirator de mână cu aspirare umedă/uscată

Poate că aspiratorul de mai jos pare a fi un aspirator de mână oarecare, însă nu este așa. Este vorba de Electrolux Rapido ZB6106WDB, adică de un aparat de la un brand de top, motiv pentru care vine și cu câteva caracteristici interesante. Una dintre acestea am menționat-o sus, adică poate aspira și umed, adică va fi foarte util prin bucătărie unde mai puteți scăpa diverse alimente pe jos. Evident că nu se compară cu un aspirator clasic sau unul vertical care are performanțe mult mai mari. Acesta trebuie comparat cu alte aspiratoare din același segment.

Prețul mi se pare rezonabil și nu cred că ar merita să faceți un compromis, adică să alegeți variante care costă chiar pe jumătate. Alegerea finală este a voastră, dar trebuie să știți că sunt diferențe între aparatele de la anumite branduri și de l acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Aveți acele două rotițe portocalii care ajută atunci când aspirați suprafețe plane și nu veți freca cu aspiratorul pe jos. Sunt destul de multe modele până în acest preț cu specificații similare, chiar și cu autonomie puțin mai mare, însă trebuie să fiți atenți ce aspirați (mai puțin lichide).

O altă caracteristică foarte utilă este acel suport de perete, care îl puteți monta oriunde. Astfel, aspiratorul devine mai vizibil și poate fi luat cu ușurință. Unele aspiratoare au o stație de încărcare în care aspiratorul stă vertical, adică trebuie să te apleci de fiecare când îl iei sau îl pui la loc, însă de pus la loc este mai dificil deoarece trebuie să nimerești poziția în care intră. Deci cu suport de perete este mai bine și trebuie să aveți o priză în apropiere pentru a-l și încărca.

Concluzie

Electrolux Rapido ZB6106WDB costă mai mult decât altele însă oferă avantajul că poate aspira aproape orice. Oricum, ne rezumăm la suprafețe dure adică să nu aveți pretenții să aspire din covoare cine știe ce mâncare sau firimituri. Acest tip de aspirator este foarte des utilizat prin casă deoarece îl luați ușor și ajungeți rapid unde aveți de aspirat, adică nu mai trebuie să trageți cabluri și să fiți limitați tot de ele. Similar, însă disponibil pe roșu avem modelul Electrolux Rapido ZB6106WR.

Te-ar mai putea interesa