Electrolux Rapido ZB6106WR, păreri aspirator de mână

Electrolux Rapido ZB6106WR este un aspirator cu portabilitate extrem de bună deoarece e vorba despre unul de mână. Un astfel de aspirator nu trebuie să lipsească din nicio gospodărie deoarece te ajută să aspiri rapid murdăria.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model de culoare roșie care vine cu o greutate redusă și putere de 10W. Din imaginea de alături vedeți aparatul, iar dacă vreți ceva pe culoare denim atunci recomand modelul ZB6106WDB. Aceste două aparate au caracteristici similare, lucru sesizabil din această comparație.

Păreri pro și contra

Aspiratorul de mână ZB6106WR de la Electrolux este unul ușor de folosit, singurul accesoriu cu care vine la pachet fiind acea duză de aspirare care e retractabilă.
Are un acumulator care ține 13 minute, iar durata de încărcare e de circa 4 ore. Acestea sunt niște valori normale pentru un astfel de aparat. Despre acumulator mai trebuie să scriu că este unu Li-ion, adică cu durată mare de viață.
În felul acesta, autonomia de 13 minute împreună cu greutatea de circa 1,4 kilograme fac ca acest aparat să aibă o portabilitate foarte bună.
În privința rezervorului de colectare trebuie știut că e de jumătate de litru.

Singurul dezavantaj ar fi că are o putere modică. Cei 10 W nu pot fi comparați cu cei 600W ia unui aspirator normal, dar nu trebuie să uităm care e rolul unui astfel de aparat.

Recomand acest aspirator celora care vor o soluție pentru aspiratul mașinii, a casei scărilor ori în diverse locuri unde nu e confortabil să utilizezi un aspirator normal.
Dacă nu știți prea multe despre Electrolux atunci trebuie să scriu că e un producător suedez de electrocasnice și că are fabrică în țara noastră. E pe locul 2 la nivel mondial datorită faptului că are niște aparate de o fiabilitate foarte bună.

Te-ar mai putea interesa