Electrolux PerfectCare800 EW8FN248B review

Electrolux PerfectCare800 EW8FN248B e o mașină de spălat premium utilă unei familii formate din 3-4 persoane deoarece capacitatea e de 8kg. Eficiența energetică este una superioară, întrucât are o eficiență energetică A.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care vine de la un producător de top în materie de electrocasnice, fiind pe locul 2 la nivel mondial.

Păreri pro și contra

Consumul energetic al EW8FN248B de la Electrolux este unul de 47 kWh la 100 de spălări. Acesta este și motivul pentru care are clasa A de eficiență energetică.

Are un număr de 14 programe, printre acestea numărându-se și cel rapid de 14 minute.
Viteza de centrifugare este una foarte bună, fiind vorba despre 1400 rotații pe minut. Acest lucru ajută la o stoarcere mai bună a rufelor așa încât acestea să stea mai puțin la uscat.

Beneficiază de tehnologie care detectează încărcătura, acest lucru fiind numit SensiCare. Această tehnologie are rol de a economisi resurse.
Ceva interesant e că aparatul are UltraCare, adică o caracteristică presupunând că detergentul și balsamul sunt dizolvate înainte să ajungă în tambur. Avantajul e că hainele nu se vor deteriora.

Fiabilitatea aparatului e una foarte bună, precum în cazul modelelor de la AEG. Acest lucru se datorează faptului că are garanție 10 ani pe motor și 5 ani pe aparat.

Un aspect negativ de care trebuie să țineți cont e faptul că nu e smart, iar din această cauză nu poate fi controlat de pe un telefon mobil.

De final trebuie scris că aparatul acesta se adresează celora care doresc ceva calitativ de la un producător de top. Iar ca alternativă aș recomanda un AEG L9FEA69S. AEG-ul e unul care vine la pachet cu mai multe tehnologii (dedurizare a apei) precum și wi-fi (pentru control de pe telefon).

Te-ar mai putea interesa