AEG L9FEA69S review

AEG L9FEA69S e o mașină de spălat premium cu o capacitate de 9 kg așa încât să fie suficientă pentru o familie de undeva la șase persoane. Chiar dacă poate spăla mult acest model are clasa S de eficiență energetică cu un consum de 49 kWh la 100 de spălări.

Mașina vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim între cele mai bune modele de pe piață. Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul este unul cu un design clasic AEG, dar cu tehnologii moderne caracteristice producătorilor AEG și Electrolux. 

Păreri pro și contra

Modelul L9FEA69S de la AEG e unul care integrează o multitudine de tehnologii așa încât să putem spune că va spăla excelent din toate punctele de vedere.
Mașina de față are integrată o tehnologie care ajută la dedurizarea apei. Aceasta poartă numele de SoftWater și face ca detergentul să fie eficient și la temperatura mică.
Pentru economisirea de resurse (apă și curent), acest model are tehnologie ProSense. Această tehnologie cântărește fiecare încărcătură pentru a asigura un ciclu personalizat.
Are wi-fi așa încât să poată fi controlată de pe un telefon mobil. Acest lucru o face smart și trebuie descărcată aplicația MyAEG Care.
Dacă sunteți curioși de fiabilitatea aparatului atunci trebuie să știți că este una maximă. Motorul are o garanție de 10 ani iar aparatul are 5 ani dacă-l înregistrați pe pagina producătorului.

Singurul aspect negativ de care trebuie să țineți cont faptul că acest model are un preț ușor crescut

Concluzie

Această mașină este una dintre cele mai bune modele de acest fel de pe piață, raportul dintre dotări și preț fiind foarte bun.
Despre producătorul AEG  trebuie să știți că este deținut de Electrolux, acesta e și motivul pentru care sunt prezente multiple tehnologii de la aceștia.
În cazul în care vă interesează o alternativă atunci recomand Electrolux EW7F249PS. Fac mențiunea că acest Electrolux nu e smart.

Te-ar mai putea interesa