Electrolux LYB1AE8W0, congelator cu clasă energetică E

Electrolux LYB1AE8W0 este un aparat frigorific foarte bun și care arată precum un frigider mic cu o singură ușă. Un aparat așa de compact face parte din segmentul de piață inferior și se adresează celor care au un buget mic ori nu vor ceva mare. Are și funcția Fast-Freeze care nu trebuie să lipsească și e destul de utilă pentru o conservare mai bună a alimentelor.

Alternative sunt congelatoarele mai mari, dar nu trebuie să excludem faptul că există și lăzi frigorifice dacă aveți spațiu suficient în cămară sau garaj. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sistemul de răcire e unul clasic, astfel că dezghețarea este una manuală. Nu are nevoie de un control ceva mai avansat al umidității, adică nu are No Frost și acest sistem de răcire este prezent pe aparatele mari. Astfel, trebuie dezghețat și curățat periodic, dar nu va fi foarte dificil pentru că nu este mare. Clasa energetică este E și e foarte bună pentru acest tip de aparat (A++). Consumul de energie anual e undeva la 164 kWh care este insesizabil.

Capacitatea aparatului e importantă deoarece ea evidențiază spațiul de depozitare, aspect important pentru un congelator. În 24 de ore, acesta poate congela undeva la 10 kilograme. Deci cu acesta puteți cumpăra mai multe alimente și să le puneți la rece. Astfel se pot face cumpărături mai rar și voi câștigați timp și bani.

Designul e elegant deoarece e simplu iar culoarea e plăcută – alb. Are o singură ușă care se deschide spre dreapta iar deschidere se face ușor cu ajutorul unui mâner vertical. Dimensiunile sale sunt următoarele: 84 cm înălțime, 56 cm lățime și 57 cm adâncime. Nivelul de zgomot e undeva la 38 dB, care e destul de mic pentru un aparat care congelează.

Plusuri: are un design simplu pe alb, autonomie fără curent bună – 10 ore, silențios, consum redus și Fast Freeze.
Minusuri: nu sunt.

Electrolux LYB1AE8W0 este un aparat foarte reușit și care-l recomand în special pentru ce oferă și că e oferit de un brand cunoscut. Acesta poate să vă ajute și la capitolul spațiu (datorită formei verticale). Lăzile frigorifice oferă mai mult volum în același preț doar că nu sunt la fel de compacte și înalte. În funcție de ce aveți nevoie, faceți alegerea corectă dar eu aș alege pe acesta chiar dacă nu e foarte ieftin.

Te-ar mai putea interesa