Electrolux LUT5NF20W, congelator mare cu No Frost

Congelatorul din imagine are compartimente de dimensiuni variabile, iar panoul de control este poziționat la interior. Este vorba de Electrolux LUT5NF20W care are un design exterior simplu și unul interior destul de elegant. Am pus imaginea de prezentare de jos pentru a vă face o idee despre el. Se vede foarte bine că are un mâner clasic vertical poziționat la o înălțime corespunzătoare. Panoul de control este destul de bine evidențiat fiind prezent acel chenar negru din partea de sus și pictogramele sunt mai bine evidențiate.

Vorbim de un brand foarte popular și cu experiență în domeniu, motiv pentru care vedem tehnologie No Frost și sistem de dezghețare automat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Oferă compartimente transparente pentru a vedea mai bine conținutul iar cele mai mari sunt la mijloc. Probabil că le veți folosi destul de des, iar cele din partea de sus sunt ideale pentru înghețată sau alte pachete mici cu alimente. Sunt două sertare de tip Big Box care pot fi observate foarte ușor, iar alte congelatoare similare oferă doar unul. Ocupă puțin spațiu în comparație cu o ladă frigorifică deoarece are o lățime de 60 cm și adâncime de 63 cm.

Păreri pro și contra

Chiar dacă mânerul este unul aparent și deschiderea este spre dreapta, ușa este una cu balamale reversibile. Beneficiază de un control digital cu funcții de congelare rapidă, dar și avertizare acustică pentru ușă deschisă. Tehnologia No Frost este folositoare deoarece nu veți curăța atât de des aparatul, umiditatea din interior fiind redusă și nu se formează gheață în exces cum vedem la aparatele vechi. Chiar dacă veți cheltui mai mult, veți face o alegere bună și poate că nu veți folosi tot anul acest aparat.

Consumul energetic este destul de mic, dar este loc de mai mic ținând cont de noile clase energetice de anul acesta. Electrolux LUT5NF20W nu are cea mai grozavă clasă energetică, însă este un aparat care congelează multe alimente. VOrbim de po capaictate de congelare de 20 kg la 24 ore care este excelentă pentru un volum total de 180 litri.