Electrolux LRT5MF38U0, frigider de 390 litri cu clasa F

Electrolux LRT5MF38U0 e un frigider cu o uşă pentru cei care nu vor şi congelator. E un model premium ca aspect şi funcţionalitate, iar consumul energetic e de 152 kWh pe an. În acest fel are clasa F de eficienţă energetică, adică noua clasă europeană.

Frigorificul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat uşor de utilizat deoarece are doar o singură uşă, iar panou de comandă e poziţionat la interior în partea superioară.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul cu design minimal, pe uşă fiind doar sigla producătorului.


Păreri pro şi contra

Cum deschideţi uşa aparatului Electrolux LRT5MF38U0 o să observaţi inscripţia Multiflow. Acest lucru presupune că aparatul are o formă de distribuire uniformă a aerului rece. Acest lucru contribuie la menţinerea unei temperaturi unei temperaturi uniforme.
Nu va trebui să vă bateţi capul cu dezgheţarea deoarece acesta e un proces automat.
Cum e valabil în cazul altor modele moderne şi acesta are uşă de tip reversibilă. Adică deschiderea poate fi reglată înspre dreapta sau stânga. Deschiderea standard fiind înspre dreapta.
Dimensiunile aparatului sunt unele bune de 186x60x65 îxlxa cm. În felul acesta o să puteţi amplasa aparatul şi în locuri care nu sunt prea înalte.
Compartimentarea e realizată aşa încât să încapă cât mai multe alimente. Astfel, avem 5 rafturi, tot atâtea rafturi pe uşă şi două cutii speciale (fructe-legume şi Extrachill).

Per ansamblu un astfel de aparat e pentru cei interesaţi de un aparat alternativă la o combină frigorifică în cazul în care nu aveţi nevoie de partea de congelator.
Are dotări premium precum în cazul modelelor de la alţi producători printre care aş aminti dezgheţare automată, Multiflow şi consum redus de electricitate.
Despre Electrolux trebuie scris că e un brand suedez cunoscut pentru produsele sale de calitate.

Te-ar mai putea interesa