Electrolux LXB1AE13W0, frigider cu o uşă şi clasa E

Modelul Electrolux LXB1AE13W0 e unul modern pentru cei interesaţi de un aparat echipat doar cu partea de frigider pentru păstrarea la rece a unor alimente nu prea perisabile.

Aparatul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model clasic pentru o cantitate redusă de alimente. Din poza de alături se poate vedea că e un model de culoare albă care nu e deloc mare.


Păreri pro şi contra

Are clasa E de eficienţă energetică cu un consum de 92 kWh pe an. Vechea clasă fiind A++. Consumul mic de curent e datorat în mare parte lipsei congelatorului şi dimensiunilor reduse.
Discutăm despre nişte dimensiuni de 85x56x58 îxlxa cm. Se poate observa că aparatul nu e deloc mare şi în acest fel nu va ocupa mult loc. Nici nu e prea greu deoarece are o greutate de 29kg.

Are o singură uşă, dar aceasta e una reversibilă, adică deschiderea poate fi reglată înspre stânga. Din fabrică e reglată pe dreapta.
Frigiderul are două rafturi (trei locaşuri), trei rafturi pe uşă şi compartiment fructe-legume.
Pe lângă garanţia standard de 2 ani acest model are compresor cu garanţie 5 ani.
Un lucru important pentru unele persoane e nivelul de zgomot. În cazul acestui model discutăm despre 38 decibeli care e un nivel de zgomot mic.
Nu are No Frost, dar în fişa tehnică e precizat faptul că aparatul are dezgheţare automată.
Alte lucruri care trebuie adăugate e că are picioruşe reglabile în faţă şi ventilator care ajută la menţinerea temperaturii constante.

Ca o concluzie pot să precizez că aparatul e pentru persoanele care nu ţin prea multă mâncare la rece ori care vor un frigier mic în cabană, garsonieră, pensiune sau ceva de genul.
Dacă nu ştiţi prea multe despre producătorul Electrolux atunci trebuie precizat că e unul sudez şi că are sub-brand-uri precum Aeg şi Zanussi. Fabrică Electrolux există şi în România.

Te-ar mai putea interesa