Bosch KUL15AFF0, frigider incorporabil mic

Bosch KUL15AFF0 este unul dintre cele mai noi modele apărute pe piață și care pot fi o alegere bună. Un model incorporabil este diferit de restul, iar prețul este ceva mai piperat, în special dacă vorbim de un brand de top. Fiind mai mic, îl puteți pune sub blat și există variante incorporabile chiar mai mari pentru cei interesați. Pentru cei care nu au o limită de buget, le recomand modele poate chiar mai mari și care oferă și dotări în plus. Evident, acest frigider nu se adresează tuturor utilizatorilor ci mai degrabă celor care vor ceva special pentru că nu au fost mulțumiți de alegerile trecute.

Chiar dacă nu e un model foarte mare, puteți pune destule în el și vede foarte bine din imaginea de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Majoritatea frigiderelor au două uși, însă și acesta se poate lăuda cu un congelator satisfăcător de mare și care are și funcție de congelare rapidă. Consumul de energie de este 180 kWh și e vorba de cel anual, iar la unul fără congelator, consumul poate fi cu 30% mai mic. Un aparat frigorific mare consumă mai mult și vorbim de o valoare direct proporțională cu volumul, dar cam toate au o clasă energetică F (conformă cu specificațiile sale).

Din volumul total de 108 litri, 15 litri sunt la congelator. Congelatorul acestui aparat frigorific e destul de modest și spun asta deoarece are o capacitate de congelare de 3.4 kg la 24 ore. Frigiderul are 2 rafturi din stilă, 3 suporturi, compartiment de fructe/legume și sistem de dezghețare automat.

Se poate observa iluminarea cu LED astfel totul este foarte clar. La capitolul design are: finisaj alb, o ușă cu deschidere standard spre dreapta. Dimensiunile sale sunt importante atunci când aveți deja un mobilier pentru acesta sau urmează să faceți o comandă. E destul de silențios și e oarecum normal că doar are un congelator destul de mic – 38 dB. Bineînțeles, acela e nivelul maxim de zgomot și nu e un aparat care să-l puneți unde să vă deranjeze (poate fi pus sub blat).

Plusuri: are un consum redus de energie, FreshSense, silențios și interior plăcut.
Minusuri: nu prea sunt.

Bosch KUL15AFF0 este diferit de un frigider clasic însă dacă vreți să aveți o bucătărie cu cât mai puține aparate vizibile, atunci un astfel de aparat este necesar. Bineînțeles, pe lângă acesta este necesar și un congelator, dar numai voi știți ce nevoi aveți.