Electrolux LNT8TE18S3, combină frigorifică incorporabilă compactă

Combina frigorifică incorporabilă din imaginea de jos costă mult mai mult decât una clasică dar și decât una de la alte branduri (Candy CBL3518EVW), pentru că vorbim de o calitate mai bună a materialelor. Electrolux LNT8TE18S3 este modelul prezentat și vine cu caracteristici tehnice destul de bune. Poate că din anumite imagini de prezentare nu se vede, dar aparatul excelează la capitolul organizare interioară. Poate că nu pare a fi o combină mult mia specială decât restul, însă veți observa că nu este chiar așa deoarece sunt prezente și niște tehnologii de top.

Voi decideți dacă aceasta merită, însă sistemul de răcire No Frost oferă numai avantaje și este mult superior altor sisteme similare (cum ar fi Low Frost sau Less Frost). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă vă place să aveți o bucătărie cu mobilier mai mult care să iasă în evidență atunci aparatele incorporabile sunt soluția. Acestea nu ocupă spațiu suplimentar și nici nu o să iasă mult în evidență. Ținând cont că nu toate aparatele au aceeași lățime și înălțime, pentru o combina ca cea de sus, aveți nevoie de un mobilier făcut la comandă. Producătorul vă oferă schițele necesare pentru a instala un astfel de aparat și peste ușile sale se montează panouri de mobilier. În imaginea de sus nu se vede, însă mai sunt și ale imagini de prezentare care le puteți viziona.

Sistemul de dezghețare automat este destul de important iar în acest caz vorbim de un control mai bun al umidității în congelator, astfel că nu se formează gheață peste alimente. Pungile pot fi scoate ușor și nu mai sunt înțepenite în sertare. Chiar și consumul de energie a scăzut și vedem o clasă energetică E.

Concluzie

Electrolux LNT8TE18S3 se laudă cu un sistem de circulație a aerului ceva mai bun – DynamicAir. Astfel, nu sunt diferențe de temperatură de la un raft la altul, dar nici în funcție de poziționarea pe raft. Cu TwinTech, aerul din congelator nu ajunge în frigider, astfel performanțele de conservare cresc semnificativ.

Te-ar mai putea interesa