Candy CBL3518EVW, combină incorporabilă cu WiFi

Combina frigorifică incorporabilă este mult diferită de cea standard pentru că nu oferă un design exterior, pentru a o instala aveți nevoie de un mobilier corespunzător. Candy CBL3518EVW este un astfel de aparat și poate fi văzut în imaginea de jos în caz că nu știți cam cum este la interior. Poate fi observat interiorul spațios atât la frigider, cât și la congelator. Totuși, față de un model clasic (cum este Liebherr CU 331), cel incorporabil oferă mai puțin volum în același preț. Diferența nu este foarte mare și poate că vă este de ajuns și 263 litri, acesta fiind volumul net.

Voi decideți ce s-ar potrivi mai mult în bucătăria voastră, poate că nu vreți ca aparate să fi prea vizibile deoarece mobilierul va fi unul deosebit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Oferă destul de multe caracteristici interesante care poate vă vor fi de folos, iar aici vorbim de o listă destul de lungă pentru că nu vorbim de un brand oarecare sau de un model foarte ieftin:

  • sunt prezente uși cu balamale reversibile care pot fi mutate de pe dreapta pe stânga, iar un serviciu de schimbare poate fi ales alături de aceasta. E mai bine să alegeți acesta, dacă e cazul, pentru că este destul de greu pentru o singură persoană sau poate că nu vă pricepeți.
  • nivelul de zgomot este destul de redus însă nu vorbim de diferențe mari în aceasta și alte modele – 38 dB.
  • sistemul de răcire Low Frost este o alternativă la No Frost, însă nu reduce complet gheața de la interior și doar parțial. Cu alte cuvinte, dezghețarea trebuie făcută mai rar și tot e de apreciat.
  • clasa de eficiență energetică E este destul de ok chiar dacă nu este cea mai bună, pentru că vedem un consum anual de numai 220 kWh.
  • controlul electronic este prezent pe aparatele frigorifice puțin mai avansate și aduce câteva funcții în plus, pe lângă controlul touch. Mă refer la posibilitatea utilizării unei aplicații Smart pe mobil, funcția holiday (dacă sunteți plecați și nu veți deschide ușile sale pentru o perioadă îndelungată).

Concluzie

Candy CBL3518EVW este destul de compactă și vorbim de o lățime și o adâncime de circa 54 cm. Deci nu este nevoie de un mobilier mare și ca oricare alt aparat care se incorporează, trebuie luat în calcul și un spațiu în spatele său pentru ca să existe un circuit de aer.

Te-ar mai putea interesa