Electrolux LNT7ME34X2, combină clasa E cu No Frost

Pentru persoanele interesate de o combină calitativă trebuie să știe că a apărut modelul Electrolux LNT7ME34X2 Aceasta e una cu multe funcții utile și suficientă unei familii de 3-4 persoane deoarece are capacitate peste medie.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un cu (Total) No Frost, culoare inox și eficiență energetică E. Din imaginea de alături se poate observa că pe ușa frigiderului e un panou de comandă. De la acest panou se poate seta funcția vacanță sau temperatura. Acest aparat e unul de culoare inox, dar există variante pe alb (LNT7ME34G1) și negru (LNT7ME34K1).

Pe lângă faptul că aparatul are No Frost există și alte avantaje pentru care merită achiziția. Iar, în rândurile de mai jos voi evidenția cele mai importante atuuri.
Consumul energetic e de 274 kWh pe an, iar din această cauză îi este atribuită clasa E (vechea clasă A++). E important să alegem aparate cât mai eficiente energetic deoarece în felul acesta avem facturi mici la curent.
E realizat cu piese de calitate, un exemplu fiind compresorul. Acesta e garantat la 10 ani.
Are un sistem de răcire avansat deoarece pe lângă No Frost are Răcire 360. Acest lucru presupune o variație a Multiflow pentru distribuirea uniformă a aerului rece prin mai multe orificii.

Ca aspect negativ trebuie menționat că nu are dispenser de apă sau gheață.
Un alt lucru care trebuie luat în considerare e faptul că are dimensiuni ușor mari, în special pe partea de înălțime. E vorba despre 60x65x201 lxaxî cm. Greutatea aparatului fiind una normală de 74 kilograme.
Costul de achiziție e unul ușor mare, fiind unul care reflectă capacitatea mare de 360 litri și dotările aparatului.

Concluzia mea referitoare la acest aparat e că-și merită banii, nu doar datorită faptului că vine de la Electrolux (numărul 2 la nivel mondial), ci pentru că are multe tehnologii integrate.

Te-ar mai putea interesa