Electrolux LNT7ME34K1, combină frigorifică neagră

Modelul Electrolux LNT7ME34K1 e unul de culoare neagră și se potrivește în orice bucătărie modernă, iar restul aparatelor nu trebuiesc să fie de la același producător, e de ajuns să fie tot pe negru. Partea frontală e din sticlă neagră, deci va fi destul de lucioasă și ușor de întreținut. Sunt destul de multe aparate electrocasnice cu parte frontală din sticlă neagră în caz că vreți să echipați bucătăria cu astfel de modele.

Arată bine la exterior în special că acele mânere integrate care sunt poziționate pe lateral, dar și la interior vedem niște finisaje elegante. Mă refer la finisajele argintii care sunt prezente la rafturi, suporturi, dar și pe peretele din spate al frigiderului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Clasa de eficiență energetică a acestui aparat e una superioară – A++, astfel că are un consum energetic redus. Se datorează materialelor folosite și tehnologiilor avansate. Autonomia fără curent a unui aparat trebuie să fie cât mai mare și e de folos în cazul unor eventuale pene de curent, renovați camera sau poate doar vreți să curățați un compartiment.

Combinele mai vechi avea 4 sertare doar că nu erau foarte generoase, de aceea 3 sertare mari cum sunt și cele de la modelul de sus sunt potrivite. Tehnologiile de răcire sunt foarte importante pentru un aparat frigorific mare și ele sunt următoarele: Răcire 360°, CustomFlex, Extra Chill, TwinTech NoFrost și Long-fresh 0°.

Păreri pro și contra

Avem un interior bine organizat și iluminat cu tehnologie LED, un congelator generos cu capacitate de congelare de 8 kg la 24 ore, control ușor al temperaturii, tehnologii de răcire foarte avansate și un aspect modern. Cu No Frost, alimentele sunt conservate mai bine și vor rămâne proaspete mult timp și congelatorul nu mai formează atât de multă gheață la interior. Discutăm de un produs de la un brand cu experiență în domeniu și calitatea e asigurată.

Electrolux LNT7ME34K1 nu are dozator pe ușa frigiderului, dar e loc pentru sticle nu foarte mari în frigider. Îmi plac combinele care au două sertare în frigider pentru fructe/legume și chiar și carne/pește/brânzeturi.

Te-ar mai putea interesa