Electrolux LNT5MF32U0, combină frigorifică cu control touch

Combina frigorifică din imagine este una deosebită și se poate observa doar după cum arată. Electrolux LNT5MF32U0 este un model de top de la acest brand și are un preț destul de bun pentru ce oferă. Din față se vede designul minimalist, mânerele fiind poziționate pe lateral – stânga și dreapta. Adică aveți posibilitatea să schimbați balamalele, iar ușile se pot deschide și spre stânga. Temperatura interioară se controlează foarte ușor cu ajutorul panoului de control aflat la interior, acesta fiind de tip touch iar mulți utilizatori vor aprecia această dotare.

Poate că nu se adresează oricui, deoarece are un preț cam mare, însă îl consider destul de justificat că doar avem un aparat deosebit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Frigiderul are in volum satisfăcător – 230 litri, iar acest aspect este vizibil chiar și din imaginea de prezentare. Sunt prezente numeroase rafturi și suporturi generoase pe ușă, iar aerul rece ajunge uniform la toate alimentele prin intermediul acelor orificii.

Față de un termostat manual, controlul digital oferă funcții utile: vacanță, semnal audio pentru ușă deschisă, dar și cele de răcire și congelare rapidă pentru o conservare excelentă a alimentelor.

Păreri pro și contra

Suprafața aparatului are un finisaj deosebit – inox antiamprentă și mi-ar plăcea să văd la tot mai multe modele. Dimensiunile aparatului sunt cele care le vedeți și la alte aparate cu același volum, adică nu este cu mult mai lată (tot 60 cm). Interiorul frigiderului arată bine și este foarte bine iluminat, iar tehnologia de distribuire uniformă a aerului rece este destul de bine evidențiată – MultiFlow. Nu are tehnologie No Frost, ci are TwinTech NoFrost care răcește independent frigiderul și congelatorul, pentru ca mirosurile să nu se amestece între cele două compartimente mari.

Electrolux LNT5MF32U0 este un aparat esențial pentru orice bucătărie în special că oferă un congelator cu 3 sertare și sistem de dezghețare automat. Astfel, nu veți mai vedea gheață pe pungile cu alimente și le puteți scoate mai ușor din aceste sertare. Acesta poate congela destul de multe alimente proaspete și este recomandat să nu depășiți cantitatea menționată de producător (8 kg).

Te-ar mai putea interesa