Electrolux LNT3FF18S, review și păreri combină incorporabilă

În acest articol voi evidenția principalele motive pentru care merită combina frigo incorporabilă Electrolux LNT3FF18S. Un astfel de electrocasnic e pentru acele persoane care doresc un aparat care să se integreze perfect în bucătărie.
Cred că ar fi util să precizez despre Electrolux că e un producător suedez și că se situează pe locul 2 la nivel mondial.

Această combină are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat premium echipat cu Low Frost și clasa F de eficiență energetică. În acest fel aparatul consumă circa 272 kWh pe an, acesta fiind un consum mic de curent.
Probabil că vedeți că în frigider e și un panou pe care e inscripționat DynamicAir. Aceasta e o facilitate care oferă o temperatură stabilă.

Electrolux LNT3FF18S review

Aparatul acesta e unul echipat cu un sistem de răcire format din Low Frost și DinamicAir. Prima facilitate presupune că electrocasnicul are nevoie de o întreținere minimă întrucât producerea de gheață e una minimă. Iar, a doua facilitate ajută la păstrarea unei temperaturi stabile.

Fiabilitatea e una caracteristică aparatelor de la Electrolux. Mai exact are Confort MAX, adică beneficiați de 5 ani garanție dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului.

Electrolux LNT3FF18S păreri pro și contra

Pro

  • Are un consum mic de curent, aparatul având clasa F de eficiență energetică.
  • Are un sistem de răcire fără producere de gheață numit Low Frost.
  • Capacitatea e un medie de 196 litri aș încât dimensiunile să fie compacte de 55x55x177 lxaxî cm.

Contra

  • Sistemul de răcire nu e Total No Frost întrucât dezghețarea congelatorului e un proces manual.

Concluzia mea referitoare la acest model e că reprezintă o achiziție inspirată în cazul în care vă doriți un produs care să se integreze perfect în bucătăria dvs.
Dacă vă interesează ceva alternativ atunci recomand modelul Candy CBL3518EVW care e unul cu wifi.

Te-ar mai putea interesa