Electrolux LNT2LF18S, combină frigorifică cu ColdSense

Combinele frigorifice incorporabile costă mai mult decât cele clasice și au un volum limitat, datorită dimensiunilor reduse. Mai precis, adâncimea și lățimea nu depășesc 55 cm astfel nu dacă schimbați aparatul, nu trebuie să schimbați și mobilierul. Totuși, sunt diferențe pe înălțime dar poate că aveți panouri de mobilier a să mascați golul. Electrolux LNT2LF18S este o variantă mai mare și se vede din imaginea de jos că este spațioasă.

Față de altele, acesta are tehnologie modernă ColdSense, adică niște senzori de răcire vor monitoriza temperatura de la interior, pentru a menține alimentele la temperatura stabilită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

În plus vi se oferă și FastFreeze care este funcția de congelare rapidă, dar și Low Frost pentru a reduce cantitatea de gheață de pe pereții congelatorului. Nu este vorba de No Frost ci de un sistem de răcire similar, iar dezghețare congelatorului nu este automată.

Nivelul de zgomot este ceva mai redus în cazul acestui model, astfel că de multe ori nici nu-i veți simți prezența. Spre deosebire de combine clasice, aceasta nici nu este vizibilă deoarece se montează uși de mobilier peste ușile aparatului.

Consider că oferă suficient pentru cât plătiți, plus că la aceasta vi se oferă și tehnologii de top. Le-am menționat mai sus și le consider foarte importante pentru o conservare mai bună a alimentelor. Performanțele de congelare sunt modeste și consider că o capacitate de 4 kg pe zi este de ajuns pentru un congelator de 72 litri.

 

Concluzie

Electrolux LNT2LF18S are un interior organizat ca și la restul aparatelor frigorifice, doar că dimensiunile pot fi diferite. Alimentele sunt destul de vizibile datorită iluminării de tip LED, dar și pentru că are rafturi și suporturi transparente. Dacă nu v-a convins acest model, atunci alegeți unul clasic care oferă mult mai mult sau poate chiar unul fără congelator, adică un frigider simplu. Bosch KIF81PFE0 este un frigider diferit, pentru că are un interior mai spațios și sertarele de jos nu sunt pentru congelare ci doar pentru fructe, legume și carne.

Te-ar mai putea interesa