Bosch KIF81PFE0, frigider incorporabil generos

Frigiderul din imaginea re precum o combină, doar că acele sertare de jos sunt pentru fructe și legume sau carne proaspătă. Bosch KIF81PFE0 este un model care face parte din gama de top a acestui brand, însă mai toate aparatele frigorifice de la Bosch sunt concepute pentru o anumită categorie de utilizatori. Dacă bugetul nu este o problemă, iar calitatea trebuie să fie pe măsură, atunci nu văd de ce nu ați alege un astfel de aparat.

Panoul de control este evidențiat destul de bine, iar controlul este complet electronic și vedem o interfață prietenoasă cu pictograme. Chiar dacă pare a fi un aparat foarte înalt, acesta măsoară 177 cm pe înălțime și când va fi instalat, probabil că va fi poziționat mai sus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu este ca și un frigider clasic dar sunt și astfel de variante, adică fără congelator în partea de sus. Dacă nu obișnuiți să cumpărați sau să congelați alimente, un astfel de frigider va fi ideal în special pentru familii numeroase. Nu este nevoie de un side by side care ocupă foarte mult spațiu, plus că nu oferă un spațiu pentru frigider atât de generos.

Uneori nu ne gândim la cantitate, ci la calitate, iar aceasta nu poate fi oferită de orice producător. Vorbim de un volum de 289 litri, care nu pare a fi foarte mult, însă se vede din imagine că rafturile sunt numeroase și spațioase. Acestea au accente argintii ca suporturile și sertarele de jos.

Evident că are dezghețare automată că doar nu are sertare pentru congelare. Sunt câteva caracteristici speciale care ar trebuie menționate și care le-am văzut și la alte serii: FreshSense, EasyAccess și VarioShelf.

Concluzie

Bosch KIF81PFE0 se laudă cu specificații foarte bune, dar și calitate este pe măsura prețului. În plus, vorbim și de un nivel de zgomot mai redus la aceste tipuri de frigidere. Prețul e ceva mai piperat decât în cazul variantelor clasice cu design exterior (Bosch KSV36BIEP), însă o bucătărie modernă este echipată cu aparate incorporabile.

Te-ar mai putea interesa