Electrolux LNS8FF19S, combină incorporabilă cu control electronic

Electrolux LNS8FF19S este un aparat frigorific care se instalează diferit de restul, adică se incorporează și este necesar un special special, plus două uși de mobilier. Cu alte cuvinte, aparatul nu mai va fi vizibil după instalare și numai voi veți ști unde se află. Varianta de jos este una ceva mai nouă și mai atractivă ca preț la Electrolux ENS8TE19S care are caracteristici destul de similare, adică lua în calcul pe acea de jos în special că are un preț mai bun.

Sunt diferențe și la consum, se poate observa că are Clasa F în loc e E, iar poate că unii dintre voi v-ar deranja deoarece țineți să aveți un consum cât mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Electrolux LNS8FF19S

Merită sau nu merită cumpărată?

Brandul joasă un rol destul de important atunci când alegeți un astfel de aparat deoarece îl veți folosi tot timpul, iar fiabilitatea joacă un rol destul de important. Plus că dacă ar fi să schimbați aparat după câțiva ani, ar trebui să schimbați și mobilierul, deci vorbim de costuri destul de mari.

Chiar dacă nu este precum combina clasică, puteți schimba balamalele la uși pentru a putea deschide ușile spre stânga. Indiferent cum se deschid ușile, panou de control va fi la fel de accesibil, adică este prezent pe marginea de sus a aparatului.

Fiecare producător oferă un interior organizat diferit și se poate vedea și la acesta, plus că este și destul de vizibil deoarece lămpile LED sunt poziționate pe lateral și sunt destul de înalte.

Conținutul este destul de bine conservat cu DynamicAir adică nu vor fi diferențe de temperatură între rafturi sau poziționarea alimentelor pe un anumit raft (mai în față sau mai în spate), adică temperatura este uniformă iar voi puteți alege cum doriți să așezați alimentele.

Concluzie

Cele două modele, adică cel de sus și cel menționat la început, sunt destul de diferite de aceea și prețurile diferă puțin. Electrolux ENS8TE19S reprezintă o soluție excelentă în special dacă puneți accent pe calitate și fiabilitate, iar acestea două nu pot fi oferite de orice brand.

Te-ar mai putea interesa